A képen a 10-es számú a hézagoló korong. Ezeket kell cserélgetni egy táblázat alapján.
Nekem is volt,én sürün cseréltem benne az olajat. kb 2000 mentem vele.
Hello, sziasztok! Szert tettem egy fzr 250-re. kérdésem lenne pár dologban.... olajcserét hány kilométerenként kell csinálni ezen? a szelepállítás az lapkás modon történik ezen? Köszönöm a válaszokat!
ja hát a foglalat meg... Hogyismonnyam...én ilyet még nem láttam. Egy nagy kerek lyuk van rajta, osztannyi. Elvileg valami furcsa szerzet H4 volt bene, de nálunk nem kerek peremmel van a H4. Mind1, lehet direkt ilyen foglalat átalakítót venni, meg is vettem, jut eszembe! NINCS VALAKINEK EGY ELADÓ IZZÓ FOGLALAT LEFOGATÓ IZÉJE? AZ A KIS RUGÓS VACAK? AZ EGYIK HIÁNYZIK.
Na köszönöm, előrébb vagyok valamivel. A hézagállítást meg fogom otthon tudni csinálni? Gondolok itt arra, hogy a szelepfedél tömítést ki kell-e majd levétel után cserélni, vagy jól láttam-e, hog yaz gumi? Elvileg a manualból meg tudom majd nézni, hogyan kell beállítani, sokat bütykölök. Ezt is azonnal át kellett nézni elektromosan, mert egy merő kóc volt az összes kábel. Tegnap este többször is leállt a gép alattunk, éppen hogy haza tudtam ügyeskedni a motort. 11Volt volt az akksiban, amikor megnéztem. Tehát elvileg a generátor hozott haza mindenféle világítással együtt. Elvileg az jó. Most azt nem tudom, hogy a rossz akksi miatt van, vagy nem képes eleget tölteni. Olyan 3000-nél már 13 volt felett van a feszültség(terhelés nélkül).
Na akkor nézzük sorjában:szinkronteszt előtt érdemes szelephézagot ellenőrizni,mert ha nem zárnak rendesen,a szinkront se lehet beállítani.Gyanítom három hengernél nem zárnak rendesen,a negyedik ezért szívja le a szintet.töltés,Háromfázisú tekercs generátora van,ha szakadt vagy zárlatos lesz egy vagy két tekercs,akkor már nem elég a töltés,pedig 21A-t tud a 600-as generátora.A tank alatt van a generátor töltő vezetékeinek egy csatlakozó,azt nézd át mert elkoszolódik,sőt össze is szokott olvadni és akkor nem folyik elég áram.
A fényszóró izzók elég változatosak voltak altipustól függően,a 89-es dupla körlámpás széria 35/35W-os izzókkal ment(HS1),később az angol és brit verziók 55W-ost kaptak,de olvastam 55/40W-os verziót is.Gyakorlatilag olyan izzókat tegyél bele amilyen foglalat van a foncsorokban,ha jó a töltés elviszi a 60/55W-os standard (H4)halogént is.Mivel nekem a gyújtásom tuningolt némi plusz fogyasztással,én maradtam a 35W-os izzóknál,de ezek a legdrágábbak is.
értem. De mégsem értem, mert alapjárat. Beindítani meg csak muszáj. én arra tippelek, hog yvalahol levegőt kap a rendszer. Vagy ennyivel nagyobb az egyik henger vákuma, de akkor nem sok jót sejtek
Kinek milyen izzók vannak a gépben(az enyém egy FZR600 Genezis, 1990-es). Mert vagy a töltésem rossz, vag yaz akku nem veszi rendesen a töltést(komoly esélyes), vagy a fogyasztók nagyok. Ugyanis rendszerint lemerül az akku. Este el sem szabad indulni, mert nem tölt annyit, mint amennyit használ.
Jaja, nekem i sa leejtések miatt hámlik a lakk. Én körömlakkal próbáltam meg a lepattogzást megállítani,de tovább terjedt. Nekem is kell majd egy lakkozás tutira.
Na mindjárt indul az olajháború.
Nekem is volt,én sürün cseréltem benne az olajat. kb 2000 mentem vele.
Vége a melónak.
A fényszóró izzók elég változatosak voltak altipustól függően,a 89-es dupla körlámpás széria 35/35W-os izzókkal ment(HS1),később az angol és brit verziók 55W-ost kaptak,de olvastam 55/40W-os verziót is.Gyakorlatilag olyan izzókat tegyél bele amilyen foglalat van a foncsorokban,ha jó a töltés elviszi a 60/55W-os standard (H4)halogént is.Mivel nekem a gyújtásom tuningolt némi plusz fogyasztással,én maradtam a 35W-os izzóknál,de ezek a legdrágábbak is.
hálelujavégreleszfutam
talán segít
(vagy hőlégfúvóval, de azzal nagyon ésszel, nemám megolvasztod
Kinek milyen izzók vannak a gépben(az enyém egy FZR600 Genezis, 1990-es). Mert vagy a töltésem rossz, vag yaz akku nem veszi rendesen a töltést(komoly esélyes), vagy a fogyasztók nagyok. Ugyanis rendszerint lemerül az akku. Este el sem szabad indulni, mert nem tölt annyit, mint amennyit használ.