Köszi. Hát ez szegény le lett ejtve,és akkor sérült meg. Azóta nagyon durván jött le,és most segítettem neki. Jó kis Uvex sisak. Az alján ennek már semmi nincs nemhogy lakk. Ehyébként aéazza szép szürje színe van,még úgyis jó lenne,de ahhoz hogy leszedjem meg kell sértenem a felületet.
Hát ha csak fele olyan erősen van oda illesztve, mint amit láttam a repülőgép javító műhelyben, akkor csak elég durva csiszolással. A matrica legszéle elvileg egy nagyod durva lakkal van odanyálazva. De aztán hogy épp ez miyen... Viszont ha fújva lesz, akkoör előtte úgyis szépen felület kezelve lesz, ezért sztem nyugodtan csiszolhatod...szerintem :D
A fényező barátom lefujja a régi sisakomat,amiről hámlik a matrica. Már leszedtem a plekót,az összes tömítő gumit,és a plekó mechanikát.
Kérdés!: Azokat a matrica részeket hogy tudom eltávolítani róla ami nem hámlik?Mert elég masszívan rajta van ám! Kb fele lejött. Esetleg valakinek valami jó ötlete?
És értitek rendesen ennek a folyadékos házi szinkronteszternek az elvvét? Én értem, meg rendesen megcsináltam, de valami nem jó, mert a 4-es henger egyszerűen szívja ki az összes csőből az olajat.
Köszi :) Biztos is hog yfog kelleni segítség, mondjuk rögtön a karbiszinkron dolgában. Megcsináltam ezt a közlekedőedényes motyót, de valami nagyon nem stimmel.
hát lehet róla szó, de előre félek a kommentektől (valami ilyesmi, hogy : "ezt vetted meg?....hját részvétem :D ). Elég olcsó volt, ennyi pénzem volt, és tennivaló is ehhez mérten van rajta.
Üdvölet mindenkinek! Baczoni Norbert vagyok, és mostantól(remélem jó sokáig) ebben a szegmensben motorozom(FZR 600), ezért fogtok még látni sűrűn :) Remélem vannak itt is tapasztalt ügyeskezű emberkék, ahogy a másik helyeken, mert öreg géppel mindig lesz móka...Széles utat!
Én is most fújom le az AGV sisakom holnap, olyan uv zöldre hogy messziről lehessen látni. ilyenre
Hát ha csak fele olyan erősen van oda illesztve, mint amit láttam a repülőgép javító műhelyben, akkor csak elég durva csiszolással. A matrica legszéle elvileg egy nagyod durva lakkal van odanyálazva. De aztán hogy épp ez miyen... Viszont ha fújva lesz, akkoör előtte úgyis szépen felület kezelve lesz, ezért sztem nyugodtan csiszolhatod...szerintem :D
Kérdés!: Azokat a matrica részeket hogy tudom eltávolítani róla ami nem hámlik?Mert elég masszívan rajta van ám! Kb fele lejött. Esetleg valakinek valami jó ötlete?
Végre le telt a 4 hét,hétvégén futam van!
13-45kor időmérő.
Majd fotót dobjál már fel a vasról!