Vizsgald meg a rendszert hol van a hiba. Akksi csere vagy izzo csere nem igazan segit. Meg eleg amator javitasi mod.
Annak a szerelonek aki 1 l per 1000 kilometer olajfogyasztast meg elfogadhatonak mond, uzenem hogy adja el a mar meglevo szerszamait.
Az mindenesetre biztos, hog yamikor ezek készültek, akkor még a Shell Advance volt a menő, annál meg szerintem mára már a Floriol sütőolaj is jobb . Aztán meg ki tudja, nagyon durva dolgokat hallottam fogyasztói dolgokkal kapcsolatban, hogy ide hozzánk csak a harmadlagos szart gyártják le, a gazdagabb országokba meg megy a rendes minőség ....ugyanannyiért...
Én a tecsóban vettem a Hunoilt 899 Ft-ért ezt ki is röhögték a többiek
Szerintem olaj-olaj, de ezt a nézetem nem hangoztatom, mert nekem esnek a fanatikusok. Mindenki abban higgyen, ami jó neki
Igen, én is így vagyok vele, egye meg, ha jól esik neki . Egy sima ECOTECH Opelnek !8! Deci/1000 Km a norma szerinti olajfogyasztása....na akkor ezek a versenygépek egyék nyugodtan meg azt a 3 decit :) A szerelőm is azt mondta, hogy 1Liter/1000 Km az még nem ügy.
Szóval, majd ha összejön a Szellemi tőke, segítséget kérnék! Töltéssel lesznek bajaim úgyérzem. Szeretném tudni, hogyan kéne viselkednie a rendszernek. Ha majd lesz valaki, szóljon már, és leírom a tapasztalatokat.
Nem, mert nem tudom leszedni a telóról buzzi LG-t nem láttya a ZUSBn majd megoldom délután, de nekem csak pár kép van, amiket felraktam ide, meg még 4-5, főleg látkép a háztól. Átküldöm majd.
Annak a szerelonek aki 1 l per 1000 kilometer olajfogyasztast meg elfogadhatonak mond, uzenem hogy adja el a mar meglevo szerszamait.
Szerintem olaj-olaj, de ezt a nézetem nem hangoztatom, mert nekem esnek a fanatikusok. Mindenki abban higgyen, ami jó neki
Osztakkó' mivan? Tőtök bele...
És valóban eszik ezek az olajat a hiedelmek szerint, vagy csak a nem megfelelőt eszik?
Köszi
Az erdélyi túra kb. hány km?