Hali
Szép estét mindenkinek!
Na miért is nincs szó motorozásról?
Napi 120-130km tekerek,korán kelek későn jövök .Ma hátsó gumi csere,mert pesten valaki vágott rajta ugy 5 centit! Igy hamarabb hazaértem
Gida nemcsak ide nem írogat hanem sehova és tavasz óta szinte pár alkalommal ha be volt kapcsolva a gépe.
A megszokott kis nyugodt életem teljesen felborult , ritka pillanatok egyike amikor gép elé kerülök,mint most is. Tök véletlen láttam meg ezt a hozzászólást is
Hát, van amire az jobb... de én ezt már eléggé megxoktam. Ha analóg kéne, akkor ott a szkóp, de ezeket jobbára "fejben" kell javítani, szinte műszer se kell hozzá.
A hiba tünetből kell lokalizálni, melyik egység nem OK, onnan már hentesmunka.
Ennek is elég xívatós hibája van, de sztem megvan, nemsoká kiderül (ha meglesz a cserealkatrész).
Szép estét mindenkinek!
Na miért is nincs szó motorozásról?
Napi 120-130km tekerek,korán kelek későn jövök .Ma hátsó gumi csere,mert pesten valaki vágott rajta ugy 5 centit!
Ez jó nagy cumi. És még a Lidi sem árul ilyenkor felnyíthatós sisakot olcsóért.
A megszokott kis nyugodt életem teljesen felborult , ritka pillanatok egyike amikor gép elé kerülök,mint most is. Tök véletlen láttam meg ezt a hozzászólást is
A hiba tünetből kell lokalizálni, melyik egység nem OK, onnan már hentesmunka.
Ennek is elég xívatós hibája van, de sztem megvan, nemsoká kiderül (ha meglesz a cserealkatrész).
ill. 47
Boldogat Laci barátom!
Sziasztok!