Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahóóóóó
halihó,sziasztok!
Te Péceli vagy? Mert lehet elugrok vasárnap akkor!
Matt szürke,fújni kell!
Azért köszönöm , hátha....de ígérni nem merek.
azért szombaton viszem magammal!
Köszönöm, de sajnos ebben a hónapban már abszolút nem leszek mobilis. Valahogy meg fogjuk oldani, Ha tudok sima ügy a lemotorozás. Vagy csinálok fotótamikor szétszedem. Valahogy meg lesz oldva. EGYELŐRE IS KÖSZÖNÖM AZÉRT.
Ne is mondd A világ minden szabadidejét a nyeregben tölteném. Igazi őrült vagyok ebből a szempontból, akármennyit motoroznék. Majd kitalálok valamit. De hog mikor lesz ebből valami azt nem tudom.
milyen szinű az oldal idom amit Ati adott?
Na látod azt nem..
Van még egy lehetőség :szombaton elviszek magammal egy tartalék karbit:Pacitohoz.ott találkozhatunk
Hali
Igy nem lehet igazán kivenni,de az lenne a biztos ha valamilyen uton lejössz!
Hali mindenkinek
Pacito nem nézted a dátumot?
2012-s januári
már biztos tárgytalan
Na lesz alkatrésze Feribának?
ááááááá bakker
Nem megy :( Sajnos pórul jártam és Kedd óta nem járhatok vele :( Elvitte a tetű telefon társaság a pénzt és nem tudtam átíratni még
Feribá,vasárnap Duna kanyar? Jaaah neked zsuga van mi?
Te meg rakd össze a vasat vasárnapra és gyere te is!
Szia Bobi! Vasárnap jó idő lesz,lehet leugrom feléd....
Na tehát akkorsokadszorra Sikerült Feri bátyám a dolog. A pirossal jelölt alkatrész az, ami igazából eléggé hiányzik És van egy kékkel jelölt, az egy távtartó. De nem ot amelyik sorban 3 is van, hanem az átellenes oldalon. Ezen a távtartón akad meg a gázvezérlés sonkája...Történetesen nem volt benne, és negatívba tudott fordulni a pillangószelep....hát persze hogy nem ment egy szint után Helyettesítettem, de azért mégiscsak egy eredeti alkatrészt raknék bele...Köszönet, hátha sikerál a dolog Kéne egyébként fúvóka is, meg egy olyan fúvóka tartó oszlop komplette, de gondolom a fúvókát érdemes újat venni...
AHHA! Köszi
megy az.
jpg -be próbáld