Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem megy a kép...
Na még egy próba
Képek lemaradtak:
No sikerült Feri bátyám a dolog. A pirossal jelölt alkatrész az, ami igazából eléggé hiányzik És van egy kékkel jelölt, az egy távtartó. De nem ot amelyik sorban 3 is van, hanem az átellenes oldalon. Ezen a távtartón akad meg a gázvezérlés sonkája...Történetesen nem volt benne, és negatívba tudott fordulni a pillangószelep....hát persze hogy nem ment egy szint után Helyettesítettem, de azért mégiscsak egy eredeti alkatrészt raknék bele...Köszönet, hátha sikerál a dolog Kéne egyébként fúvóka is, meg egy olyan fúvóka tartó oszlop komplette, de gondolom a fúvókát érdemes újat venni...
Szép napot mindenkinek ...szebbet, mint nekem, engem falhoz vert valami nyavaja. Feri Bátyámnak meg küldök minnyá valami képet a manual-ból, és azon bekarikázom az említet kütsüt.
lehet, hogy elhozok pár apróságot, pl hátsóféktárcsa még, és belealkudom, azt annyi
Oks akkor megveszem egyben aztán majd 20-ért eladom belőle a szár darabját.
nyílván nincs , de mi a fenét csináljak egy komplett elejével ,mikor egyetlen krómszár kell? meg ha megveszem egyben a futóművet, akkor azt szét kell szedni ígyis-úgyis, ki tudja mióta áll, olaj, szimmeringek. Sajnos fekete az alja, és az sem játszik, hogy csak az egyiket csinálom meg, és teszem be a motorba. De az is lehet, hogy ha nem lesz más megoldás elhozom úgy, de akkor megint kerülgethetek pár felesleges alkatrészt, hátha jó lesz alapon.
Ha a csöved ki van verődve, akkor a perselye se lehet már 100%, tehát jobban jársz komplettel, egyet meg úgyse fog adni neked senki a villahíd meg nem érték, mert az nem romlik el soha, ha leszedi, mit csináljon vele?
Tehát 3 lehetőséged van: jársz így, megveszed, tovább keresgélsz hátha mégis.
Jó reggelt!
Hali
Jó reggelt mindenkinek!

Előre szegezem, a minuszt nem azért jeleztem, mert valami hátsó gondolat volt mögötte!
A hobbi meg mindig is ráfizetés.
Ahol tudok segitek .
Amióta motorozom, ez fent áll. 47éve.
Ha sokat szerencsétlenkedsz ezt is el fogják vinni az orrod elől, mert már van rá érdeklődő egyben.
Na ne röhögtesd ki magad hogy nincs 25 ezred egy kpl első telóra.

Akkor azért kíváncsi lennék, hogy mennyivel akarsz beszállni.....igaz ezzel nem lehet úgy villantani mint azzal a tepsiméretű telefonnal.

Mondtam, hogy nekem nem kell. Nem veszek olyant amit nem tudok megnézni, és ez messze van. Egyébként papírok nincsenek a géphez, és az egyik hajtókar kicsit kilóg a blokkból.
De ha valakinek kell a váz, vagy motorblokk, a futómű nagyrészéért beszállnék a játékba
no, senkinek nem kell futóműcucc? nekem csk egy nyamvadt krómszár kell belőle. mondjuk 25-ért nem lenne rossz, hogy nem kell szerelgetni, csak a villákat kompletten cserélni, de az nem két fillér.
úgy értem, h nekem nem kell más, de a srác egyben akarj a két telót a hidakkal
akváriumra vigyázz!
mióta? dehogyisnem
Halihó!
Feri bátyám, a mínuszos egyenlegedről valamelyest én is tehetek, de nem szeretném, hogy így maradjon. Mentségemre, már kértem 1x, hogy írd meg, mennyi lesz a km óra kihajtó, és hova küldhetem a lét.
Épp elég szivesség volt részedről, hogy azonnal küldted, mikor kellett én nem ingyen gondoltam.
Jó éjt mindenkinek :kezdődik a BL--- Real Madrid -- Galatasaray--
meccs!
Jó éjt!