Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te hol és mikor csatlakozol vasárnap?
Nézd,mind a kettő hajt valamit....
A borra valót én is arra szoktam eltenni bár a héten az orvosság váltotta fel a benzint.
ezt sajnálva olvasom.
Hát szerencsére azért nem egészen így van. Igaz hogy nem megyünk minden hét végén bulizni de nincs is rá igény. A barátokkal szerencsére azért mindig találunk időt a találkozásokra programokra.A motorozásban viszont van némi igazságod bár nálunk a pénztárcát ugye a házfelújítás vágja meg nagyon.De hát valamit valamiért.Mint minden évben most is azt mondom: Majd jövőre többet megyek!
Maximális egyet értek veled,de azért valahogy nekem mindig van egy kis mellékes a benzinre!
Valószínűleg már benne vagy.
Nincs már időd a haverokra, motorozásra, sőt lassan semmire.
Amikor meg mégis lenne egy kicsi, akkor meg az üresen kongó tank és a pénztárca miatt nem mész sehová. (pár éve már én is ebben vagyok )
Nem mert már nincs netjük. Visszavonultak és remeteként élik az életüket a hegyekben.
szóval rám is ez vár?
Kb. 30 éves koromig aktívan tekertem (Puch országúti bringám volt) motorral meg megtippelni sem tudom hogy mennyit mentem de úgy a qrva és a kib&szottsok között lehet valahol. (ne tévesszen meg az utóbbi pár év, nem voltam én mindig házas és háztulajdonos )
Tényleg Pupu és Andi még szoktak fórumozni?
Mekkora csontot érdemes belerakni? Nem akarom azt sem hogy nagyon magas legyen de szeretném megemelni.
Ott hátul megtalálsz.
De jövőre ha megyünk ígérem bárhol is leszel megkereslek!
Azon mi nem voltunk azt hiszem.
Srácok hol lehetne nagyobb kutyacsontot szerezni a mocimhoz hogy megemelje egy kicsit a hátulját?
Ott még voltunk is,amikor a víz alatti blokkszerelési verseny volt.
Mi meg a medencék mögött voltunk.
Na látod ez szuper ötlet! Ott még részegen is meglesz!
A színpad melletti kereszteződésben elnéztél volna tíz óra irányába,a kisebb romos épület túlsó végénél parkolt a moci.Jövőre felviszem neked a sörsátorhoz mint két éve,akkor tán megtalálod.
Autóval-motorral összesen nem mentél még annyit
Mikor bicikliztél, régebben? Mert ennyihez komoly időt kell azon a kis ülésen tölteni
Köszönjük! tény és való hogy eltüntem de hát akinek nincs dolga vegyen egy házat kertel!
Testvér minek számít?