Hát szerencsére azért nem egészen így van. Igaz hogy nem megyünk minden hét végén bulizni de nincs is rá igény. A barátokkal szerencsére azért mindig találunk időt a találkozásokra programokra.A motorozásban viszont van némi igazságod bár nálunk a pénztárcát ugye a házfelújítás vágja meg nagyon.De hát valamit valamiért.Mint minden évben most is azt mondom: Majd jövőre többet megyek!
Valószínűleg már benne vagy.
Nincs már időd a haverokra, motorozásra, sőt lassan semmire.
Amikor meg mégis lenne egy kicsi, akkor meg az üresen kongó tank és a pénztárca miatt nem mész sehová. (pár éve már én is ebben vagyok )
Kb. 30 éves koromig aktívan tekertem (Puch országúti bringám volt) motorral meg megtippelni sem tudom hogy mennyit mentem de úgy a qrva és a kib&szottsok között lehet valahol. (ne tévesszen meg az utóbbi pár év, nem voltam én mindig házas és háztulajdonos )
A színpad melletti kereszteződésben elnéztél volna tíz óra irányába,a kisebb romos épület túlsó végénél parkolt a moci.Jövőre felviszem neked a sörsátorhoz mint két éve,akkor tán megtalálod.
Nincs már időd a haverokra, motorozásra, sőt lassan semmire.
Amikor meg mégis lenne egy kicsi, akkor meg az üresen kongó tank és a pénztárca miatt nem mész sehová. (pár éve már én is ebben vagyok
Mikor bicikliztél, régebben? Mert ennyihez komoly időt kell azon a kis ülésen tölteni