Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na uraim további jó szórakozást kívánok de én mára kidőltem.

Jók legyetek és jó utat mindenkinek a hétvégére!
A komphoz azért mindenképp guruljunk le.
Szia! Na gyarapodott a család?
Vasárnap hozzám érkezőktől kérdem,hogy mindenkinek megfelel e a lecsó bográcsban? én úgy gondoltam: megérkezünk hozzánk, főzünk,kajázunk,aztán gurulunk(ha akarunk)

(A rendezőség a változtatás jogát fent tartja )
Hali...
Hogy van a picurka?
Ja szerintem is kérdezd meg, mert én 990 ft-ért vettem ugyanilyet 2 éve a lidl-ben.
Király...
Pécelre nem hiszem,hogy kell menni mert amióta fel vetettük azóta Enzo el tűnt mint az arany óra!
Vala merre el kéne menni egy kicsit csalinkázni nem?
10 éve voltunk ott utoljára. Nagyon kellett már.
Skacok mivel lehetne megszépíteni a leömlőket? Gondoltam a télen megpucerolom meg megemelem a popót! Erre még mindig várom az ötleteket!
Persze ott leszek
Akkor vasárnap tesztüzem
10-45 jó neked is? A kúton?
De meg ám...
kesztyűd megérkezett?
Hát utána nálunk is ez lesz tehát a nyomdokaidba járok!
Hali...
Irigyellek is érte....
Holnapra kis esőt mond.
halihó
A nejemnek meg mutattam,mit kérek karira,annyira nem kultiválta...Karácsony.... :-)
"Mint minden évben most is azt mondom: Majd jövőre többet megyek! "
Ezt én is mondogatom már évek óta de eddig pont az ellenkezője vált be. (tudom, ne pofázzak, idén még külföldön is voltam )
kigondolommm
Nálunk is a házfelújítás vitt el vagy 3M Ft-ot, ami megalapozta hogy évekre előre el legyen költve az éves költségkeret.
Több hitelt nem voltam hajlandó felvenni (épp elég az is ami a vásárláshoz kellett) így lassan de biztosan haladunk előre. (viszont most meg a gyerekprogram visz el nem gyenge összeget havonta)
Szóval nem azt mondom hogy sehova, de háromszor meggondolom hogy hová indulunk el.