Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feri bácsinak biztos van. Szólj neki vigyen csövet ha megy.
Vicus kérdezi,rendben megérkezett a lé?
Hali Uram! Remélem idejében látod meg ezt! BEfosott a gép. Illetve elfosta a vizet. Még szerencse hogy a ház előtt. Eldurrant a bal alsó vízcsövem.
Sziasztok srácok! Baj lett Nem fog összejönni ez a holnap. Eldurrant a vízcsövem, és az autósboltban is szart adtak 2000-ért
Szerintem akkor bemennék én is, ha nem gond :)
ha bejössz a többiekért akkor 10.20körül találkoznánk gödön ha visszafelé csatlakozól akkor 11.30 körül hogy hány km. az sajna holnap derűl ki ahogyan a többség dönt.
hali. pontosan kéne tudnom, hogy mikor, és hogy kb mennyi km lesz...én holnap reggel kb 8-ra érek haza, utánna bármikor jó.
Sziasztok!

Voltunk a kislányommal bringázni,toltunk egy 40km a Mecseken. Nagyon ügyes volt,és bírta az emelkedőket rendesen.20km felfelé,ezzel kezdtünk.

Itt a képeken az egyik legkeményebb emelkedőn.
Pacító !nekem kisírta a lányom úgyhogy viszem magammal te nem hozod a lányodat szerintem jól ellennének persze ha egyáltalán motorozhat
Régi kettes szerintem
hali! akkor arra jövünk de ha gondolod már összefuthatnánk odafelé addig is motorozol te is meg jó fíling mikor sokan gurulunk,na?
halihó
Szerintem a régi 2-en,de Kérdezd meg Bobit...
Utána,lecsó bogriba és vala merre még kéne csalinkázni!
reggeleket. érdeklődnék, hogy a régi 2-esen, vagy a 2/a-n mentek? Gödnél csatlakoznák, ha nem gond..... és Vácduka után lesz-e tovább, illetve merre?
Jó reggelt, 10-45kor lesz a tali a Váci út és Megyeri út sarkán lévő benzinkútnál és onnan gurulunk tovább Vácdukára....
Jo reggelt Urak
Kialakult már a vasárnapi tura utvonala?
Neked is!
Szép napot
Gondolom főleg amikor kuplungolsz.
Igen lassan 3 hónapja.
[ köszi, minden ok. Néha nyafogós napja van akkor picit fárasztó de imádom. Még csak most volt a fürdetés, etetés mert nem nagyon akart felébredni délután óta.
Soxor eszembe jut nekem is...
Jó éjt ! Lemerült a laposom.

Sziasztok!