Emlekszem valami cikkre a totalbike-on ami a finom jarasu harley-t emlegette. Van par tapasztalatom nekem is harley-val ilyen teren. Szemely szerint egy 5.3-as 2003-as Chevy avalanche-t hajtok de ezzel ilyen szitu nem volt. Igaz nagyon ritkan megyek 80 merfold fele.
Harley futómű
Emlékszem valahol egy régebbi cikk hozzászólásaiban arra, hogy valaki kijelentette hogy a HD futóműve gyárilag nem sz&r hanem az átépítésekkel b&sszák el teljesen a HD-k gyárilag precízen kiegyensúlyozott és finoman hangolt futóművét.
(erre nem sokkal később ha jól emlékszem pont RC51 fórumtárs tört ki hentergős nevetésben )
Lemaradtál az eseményekről
Adrián letört, lentebb van róla kép, hogy oldottuk meg útközben. Aztán a szálláson megcsináltuk, így lehetett felrakni, de hazajöttem így.
Az enyémen pl. kutya közönséges kerti slag van, ráadásul piros. Az a gumi fajta, szövetbetétes.
De amíg nem cseréltem ki, úgy jártam vele, hogy rá volt tekerve szigszalag, az is jó volt. Persze nem teszkós, mert az lejön, hanem jófajta, és jó bőven, több sorral.
Ezt csak azért írtam, hogy nem kell rögtön bexarni Mit tennél, ha otthontól 600 km-re, egy hegyi szerpentinen törne le a kuplung karod?
Hali mindenkinek!
Gyors beköszönés,mert rohanok Holnap tali és látom jó sokan leszünk hála az égnek!
Cossi holnap 10 Lidl parkoló! Ha valami változik írjatok majd este el olvasom!
Most rohanok,jók legyetek....
Szép estét
De a mekkdonáld zabálóknak jó ez is
Emlékszem valahol egy régebbi cikk hozzászólásaiban arra, hogy valaki kijelentette hogy a HD futóműve gyárilag nem sz&r hanem az átépítésekkel b&sszák el teljesen a HD-k gyárilag precízen kiegyensúlyozott és finoman hangolt futóművét.
(erre nem sokkal később ha jól emlékszem pont RC51 fórumtárs tört ki hentergős nevetésben
Adrián letört, lentebb van róla kép, hogy oldottuk meg útközben. Aztán a szálláson megcsináltuk, így lehetett felrakni, de hazajöttem így.
De amíg nem cseréltem ki, úgy jártam vele, hogy rá volt tekerve szigszalag, az is jó volt. Persze nem teszkós, mert az lejön, hanem jófajta, és jó bőven, több sorral.
Ezt csak azért írtam, hogy nem kell rögtön bexarni
Gyors beköszönés,mert rohanok Holnap tali és látom jó sokan leszünk hála az égnek!
Cossi holnap 10 Lidl parkoló! Ha valami változik írjatok majd este el olvasom!
Most rohanok,jók legyetek....