Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja hát akinek bejött az élet!
Pedig egy jó falusi kakas, pörköltnek, túrós csuszával, az nem gyenge
Nekem az volt a lakodalmamban a egyik fogás, én bírom
Nem keverendő össze a nyálas teszkós bontott csirkével
Nics,de a cégnek van. Az elég is. Van egy amivel dolgozom nap mint nap. Egy Mercedes!
Van egy egész buszod?!
Óóóóó nem is nekem írtad!
Van egy Mohácsi ismerősöm ő egy un.: köcsögös babról mesélt és azt is ki szeretném próbálni.
Olvasd véglg! Nahát Laci! Nem vagyok vega,igaz nem eszek csak kevés húst,azt is csak szárnyast zömében.
Á ott még nem tartunk de a kakast nem komálom. Viszont káposztás babot még nem ettem.
Busszal megyünk. Ebben az évben még nem nagyon utaztam rajta.
Nagyon finom. Bográcsban készül,és a lé teljesen elfő belőle,utána telföllel és sült sonkaszelettel szoktuk enni.
Aztán óvatosan a vörösborral!
Káposztás bab? Vega vagy? Mentes sör, guminő?
A káposztásbabot megkóstolnám de a kakast meghagyom másnak.
Itt is szar idő volt egész nap ezt észre is vettem magamon mert nagyon hirtelen ugrottam.
Jó szar idő volt ma.

De holnap bográcsozni megyünk,a munkatársaimmal. Kakaspörkölt,pacal,és káposztásbab.
Na mi helyzet uraim?
Sziasztok!
Ez a kapitalista hozzáállás a baj kérlek alássan, hogy az eredményt pénzben méred. Te is már csak akkor tudsz örülni egy szép naplementének, ha fizetnek érte.
A helyzet bonyolultabb. Az általam kötött DAS magánszemélyt véd, céget nem, az külön módozat, többszörös díjjal - jóval több, mint 6 ezer
Van egy fő elvem: eredményt kell elérni. A forradalmat meghagyom a fiataloknak az engem nem motivál.
A DAS elintéz mindent. Nem szabad hagyni, ragaszkodj az elveidhez, már ha vannak.
De van. De ismersz már annyira, hogy én mindent "kényelemben" mérek, és itt fizetni a kényelmesebb Nem küzdök, ha nem muszáj
Dehogynem. Elvi kérdést kell csinálni belőle. Nincs DAS-od?
De, 6 penz nem eri meg a veszodseget
Igazuk van,élősködők....