Voltam kocogni,ez volt az első alkalom a sérülésem óta. 10km futottam,de nagyon lazán ment,és nem szúr se a bokám,se a térdem.Mondjuk azért edzésben vagyok,mert napi szinten bringáztam a sérülés óta fent a hegyen. Ez nagyon jó hír. 2 hónap alatt rendbejött az egész probléma úgy tűnik. Ez a Dona elég jó kis gyógyszer.
Nincs minden rajta. Van amit kérni is lehet,de nem tartom valószinűnek. Én ha tehetem hagymás rostélyost szoktam enni,vagy csirkemellet vegyeskörettel. Van isteni csümölcspálinka is. A Vicus mindig iszik 1-2 pohárral.
Hát ha 1x nem voltatok hajlandók inni? A keserű likőrt is majdnem egyedül kellett meginnom
A sört egyre kevésbé szeretem, max. zsíros kaja mellé 1-2 üveg.
Akkor házi feladat: derítsd ki, Pécsett hol lehet egy jó víner snitzlit* enni, de citromos krumpli saláta legyen hozzá!
Kipróbáljuk legközelebb, ha ott leszek
Sziasztok!
Voltam kocogni,ez volt az első alkalom a sérülésem óta. 10km futottam,de nagyon lazán ment,és nem szúr se a bokám,se a térdem.Mondjuk azért edzésben vagyok,mert napi szinten bringáztam a sérülés óta fent a hegyen. Ez nagyon jó hír. 2 hónap alatt rendbejött az egész probléma úgy tűnik. Ez a Dona elég jó kis gyógyszer.
Jó hétvégét mindenkinek!
Jó éjt!
Közben nézem az étlapot, nem is látok bécsit
Ide elmehetnénk.
A sört egyre kevésbé szeretem, max. zsíros kaja mellé 1-2 üveg.
Kipróbáljuk legközelebb, ha ott leszek
*bécsi szelet, borjúból