Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most meg írány bográcsolni!

Sziasztok!

Voltam kocogni,ez volt az első alkalom a sérülésem óta. 10km futottam,de nagyon lazán ment,és nem szúr se a bokám,se a térdem.Mondjuk azért edzésben vagyok,mert napi szinten bringáztam a sérülés óta fent a hegyen. Ez nagyon jó hír. 2 hónap alatt rendbejött az egész probléma úgy tűnik. Ez a Dona elég jó kis gyógyszer.
Hali gali
Jó hétvégét mindenkinek!
Jó éjt!
Majdnem.
Jó pihenést Mesu!
Na uraim további jó szórakozást kívánok illetve jó éjszakát de én lépek mert holnap hajnalba kelés és hosszú lesz a nap.

Jó éjt!
Nincs minden rajta. Van amit kérni is lehet,de nem tartom valószinűnek. Én ha tehetem hagymás rostélyost szoktam enni,vagy csirkemellet vegyeskörettel. Van isteni csümölcspálinka is. A Vicus mindig iszik 1-2 pohárral.
A kép csak ilusztráció!
Voltam ott 2-3 hete nem rossz, de a bécsit nem kóstoltam...
Közben nézem az étlapot, nem is látok bécsit
Na jólvan,csak lóditottam. Azt hiszem lenne műsor.
Hát ahogy a képen is látszik!
És mit szól hozzá a Vicus?
Lacikám ha legközelebb itt jársz,hozok jóféle Villányi vöröset. Barátom borász,nagyon rendben van a borocskája.
Az egyik a hátamat masszírozza,a másik most ment ki egy pohár vörösborért.
Vasárnap ide megyünk ebédelni,ünnepelni családostul.

Ide elmehetnénk.
A csajok még nem is rosszak de ez a lapos sellő bezavar az összképbe!
Hát ha 1x nem voltatok hajlandók inni? A keserű likőrt is majdnem egyedül kellett meginnom
A sört egyre kevésbé szeretem, max. zsíros kaja mellé 1-2 üveg.
Úgy legyen sokáig!
Akkor házi feladat: derítsd ki, Pécsett hol lehet egy jó víner snitzlit* enni, de citromos krumpli saláta legyen hozzá!
Kipróbáljuk legközelebb, ha ott leszek

*bécsi szelet, borjúból
Grébfrútos sör és német tini csajok a tengerparton? Hová süllyed a világ?
Igen,de vacxsora után volzam már. Nem vagyok egy bélgép.de egy jó rántotthúsért messzire elmegyek még gyalog is.
Meg is jött az étvágyam lemegyek, eszek egy vajas kenyeret
Mesu! Röviden: Tudunk élni!
Azért benned sem bízom, Sanya, mert a múltkor is sajtot ettél a Tettyén