Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feri bátyó,van itt quados fórum is,próbáld meg hátha tudnak segíteni.
Ezen tanultam meg vizsgáztam,elég gyengécske,de legalább keveset is fogyaszt.
Jajj, teeeee... neked egy 530i-t, Kinga meg viheti a fábiját
bmw nem kell. műszakilag elég sok foscsi is van közte, gar meg nincs rendes.
A Yaris a Kingájé lenne
Te Tomasz, ez még kisebb, mint a fábija meg aztán nem is BMW
Hali mindeninek
Köszi Gyula .
Akkor megoldom saját magam . Ujravezetékezem az egészet.
Szép jóestét urak.
majdnem vót egy kis biznisz ott Kaposváron. link
ócsó, oszt pont egy ilyen kellene. De a faszinak annyira kell a zséé, hogy nem tudott várni. pedig megakartam veled bótolni.
szevasztok
uff
Emlékszem,én is írtam hogy műszakival fél millából összerakja és viszi piacra.

Tegnap a felvonuláson is volt egy Zeal,egy lány volt vele.

Dallas 2
De a hangot hallottad ma a műhely előtt!
Halló ! Közös gurulásrol lemaradtam . Így jár aki keveset olvas itt a fórumon
és ez akkor szar? most, h úgyfest több időm lenne motorozni, és kis lé is lenne rá, gondoltam, hogy valami újszerűbbet váltani de nehéz kérdés
Zeal 250
A Zeal az FZR 250 blokkját kapta meg kissé visszafogva a fordulatszámot. (itt a cikkben rizsázó nyomi véleménye nem mérvadó mivel akkoriban köze sem volt a motorokhoz, talán tavaly kezdett ismerkedni a motorozással )
Egyébként jó kis gép
ha nem vágták agyon a blokkját hidegen való üvegeléssel.
Ezt vette meg a srác tavasszal törötten 150e-ért, még gab linkelte nekem de mikor hívtam már épp ott voltak megnézni. (akkor volt egy bordó is papírok nélkül 250e-ért, furcsamód épp egyszerre tűntek el)
Amikor ezt (1M-ért) elkezdte hirdetni, akkor felhívtam és megkérdeztem hogy van-e eladó cucc a bordóból. (pislogott is hogy honnan tudom )
Mondta hogy nem sok minden kellett hozzá mert ki lehetett húzni az elejét és úgy néz ki hogy meglesznek a papírjai a bordónak is, így ezt megpróbálja eladni (nem gyenge haszonnal) és megtartja a bordót.
Arról mondjuk megfeledkezett hogy rajtam kívül ilyet nem nagyon akar(t) venni senki, így asszem árulgathatja még egy darabig.
(tényleg ez az a típus amelyik a kutyának sem kell, a másik kettőt sem vitte még el tavaly óta senki és szerintem az enyém is ott porosodna még mindig)
hali segitség kéne vennék egy yamaha fzx 250 est de nem sok mindent tudok ill találtam róla mert nem annyira egy elterjedt darab ha esetleg tudna valaki infót mondani hogy mien blokkja van alkatrész ellátás van e még hozzá.mennyi az utazója mennyit fogyaszt mennyire kezelhető esetleg tipushibája van e.minden infót szivesen fogadok jót is rosszat is. köszönöm.
Kitöltöttem, ne mondd, hogy csúnya vagyok
Szépséges, De nem drága ez?