Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt FZRes Társaim!

Először is Bocsi az OFFért!

Szakdolgozatomhoz kérném segítségeteket az alábbi motoros kérdőív kitöltésében!
Csak 2 perc az egész!
Köszönöm szépen azoknak akik kitöltik!

(A RIPET PONT HU-S RÉSZ KÖZÜL TÖRÖLD A SPACE-T!.. máshogy nem tudtam belinkelni!)

ripet. hu/feedback.php?kid=e08390d00aff53e039a3961ec13998b4
Meg olaszban minden 2x annyiba kerül.
Érdekes kutyacsont kialakítás, R6 telók fzr 600hoz
Jóreggelt! Na volt Siófok környékén gurigálás? Én a Jászságban voltam családpzni.
Reggelt..
A dupla lámpásba 12V 35/35 wattos a gyári,de ha jó a töltésed elviszi a 60/55-öst is,csak a foglalat alját kell cserélni mert nem egyforma foglalatúak,és az erősebb a régi helyén lefelé fog világítani.
Feri bátyó Quadban nem vagyok otthon,erről Jaszit kérdezd.
Akkor oké
Horvát buli
Az erősségen nem akarok változtatni csak emelt fényerejűt rakok a helyére.A kocsinál bevált a Thungsram Mega Light+ lehet a motorba is ezt rakom. Vagy a Sport light-ot.
köszönöm szépen!
Erre visszatérünk.
Rendszeresen járok Olaszba:720 km-Horvátba:650 km tavaly Horvát-jövőre Olasz van tervezve,mert ott jobb az élet meg a viz is .
De ha mindenki az Adriára akar -megyek oda is .
Az erdeti 12 volt H4 -60/55w ajánlott
H 4-s 60/55w E1 203
Általában ezek vannak néztem 3 féle lámpát és mindben ilyen van

Lehet kapni 80/80w-s,valamint 100/100w is.
Vigyázz mert hamar megeszi a foncsort vagy esőben eldurran, forróság miatt !
matekozok
Miért? Mi történt?
nekem nagy álmom (és ezzel a melóval jövőre meglehet...) hogy motor, sátor hátul, és pár napot jönnimenni, kempingezni. majd ha jön a meleg, összeszervezzük, ok? Addigra veszek valami nagyon ördög, vagy valami nagyoneoconomy motort
Van több féle is, a foglalatot kéne látnom ,vagy egy rossz izzót,de lemegyek és nézek kétfajtát,és ideirom
Oké
70-re gondoltam, nézve a vaterás árakat.
Jó éjt Urak!
az lehet csak ki szeretném cserélni erősebbre és nem akartam még szétszedni csak akkor ha itt az izzó meg be is kéne állítani.
Az enyémben H4 van,de sztem a tiéd más lesz.
Tudod! Kispolcki lámpa.