Sziasztok!
Előre is B U É K mindenkinek!
Az volna a kérdésem,hogy vettem egy Polisport Halo fejidomot,és azt szeretném felrakni de úgy,hogy a gyári műszerfal maradjon meg.Kinek milyen ötlete van?A műszerfal két felső széle ahol a felfogatás van az kilóg a fejidomból. :( A válaszokat ötleteket köszönöm szépen!
Sziasztok!
A Boginál is ugyanez a gép van mint nálad,és tök jól megy a mai napig. Nagyon stabil,netelni simán lehet vele,de még játszik is a kislány rajta. Athlon xp 2000 proci, Abit kt7 raid alaplap,1gb ram, Ati Radeon 9600 pro dvi video, SB live hangkártya.
Most már megbeszélt magával mindent és megy rendesen.
Zonealarm tűzfal és vírusirtó van egyben.
A hálózatban meg valami áramlökés lehetett, mert egyszerre döglött meg a gép és a modem is. (az inviteles csávó ma délelőtt cserélte ki)
A karácsonyi még megvolt, össze is jött a KV1S, meg az ARL44-re is megvan az XP de a mai nap óriási veszteség.
(ezen a gépen meg még a játék nevét sem érdemes beírni, nemhogy elindítani)
Inkább egy uj install, XP sp2, frissítés meg távoli asztal letiltva - és akkor megy szépen.
Víruskereső Avast, vagy semmi, ha csak ideiglenes gép, és nincs rajta fontos.
Ja, üdv a pestieknek, most itt vagyok , de 11re hazamegyek. Az utak tök üresek felértem 1:10 alatt, nem is siettem.
Évek óta nem járunk sehová,és ide sem jön senki sem.
Előre is B U É K mindenkinek!
Az volna a kérdésem,hogy vettem egy Polisport Halo fejidomot,és azt szeretném felrakni de úgy,hogy a gyári műszerfal maradjon meg.Kinek milyen ötlete van?A műszerfal két felső széle ahol a felfogatás van az kilóg a fejidomból. :( A válaszokat ötleteket köszönöm szépen!
Sziasztok!
A vga viszont csak FX5600.
Zonealarm tűzfal és vírusirtó van egyben.
A hálózatban meg valami áramlökés lehetett, mert egyszerre döglött meg a gép és a modem is. (az inviteles csávó ma délelőtt cserélte ki)
(ezen a gépen meg még a játék nevét sem érdemes beírni, nemhogy elindítani)
Víruskereső Avast, vagy semmi, ha csak ideiglenes gép, és nincs rajta fontos.
Ja, üdv a pestieknek, most itt vagyok
Az xp-t meg szerintem tök felesleges frissíteni.