Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd lesznek a Watts-ok,azt szoktuk nézni az eurosporton.
Mi nem megyünk sehová,sztem az éjfélt sem tudom mrgvárni,de sebaj! Legalább nem leszek álmos holnap.

Évek óta nem járunk sehová,és ide sem jön senki sem.
Mi is kívánunk mindenkinek boldog,sikerekben gazdag új évet!
Köszi szépen! A tied is gyönyörű pláne ebben a színben! Ezt a motort én már így vettem.Németből lett behozva ott faragták.
Na elindulunk valamerre az éccakába úgy hogy Boldogságos Újdonságos Évet Kívánunk sok sok Öröm és Bodotááá legyen mindenkinek és mielőbbi tavaszt!
BUÉK neked is!
B U É K
Azt nem tudom de a képeidet nézve szép munka az első fejidom faragása és kivitelezése! Tettszik a géped!
Szép ez minden gyári színben.
Sziasztok!
Előre is B U É K mindenkinek!
Az volna a kérdésem,hogy vettem egy Polisport Halo fejidomot,és azt szeretném felrakni de úgy,hogy a gyári műszerfal maradjon meg.Kinek milyen ötlete van?A műszerfal két felső széle ahol a felfogatás van az kilóg a fejidomból. :( A válaszokat ötleteket köszönöm szépen!
Sziasztok!
Ez piros fehérben szép!
Halihó Urak! Na kinél kezdődött már el a buli?
És készül a forraltbor is.
Most van az Animal world-ön a Glockner és környékének bemutatása,és élővilága.
Nemrég jöttünk fel a kutyasétáltatásból,hát ilyenkor útálom a szilvesztert.
De szédületesen semmi ez az egész a másik géphez képest. (bár igaz hogy ez 10+éves)
Nekem is SB Live karim van!
A vga viszont csak FX5600.
Sztem ez a legszebb yamaha modell.
A Boginál is ugyanez a gép van mint nálad,és tök jól megy a mai napig. Nagyon stabil,netelni simán lehet vele,de még játszik is a kislány rajta. Athlon xp 2000 proci, Abit kt7 raid alaplap,1gb ram, Ati Radeon 9600 pro dvi video, SB live hangkártya.
Na sziasztok!
Most már megbeszélt magával mindent és megy rendesen.
Zonealarm tűzfal és vírusirtó van egyben.
A hálózatban meg valami áramlökés lehetett, mert egyszerre döglött meg a gép és a modem is. (az inviteles csávó ma délelőtt cserélte ki)
A karácsonyi még megvolt, össze is jött a KV1S, meg az ARL44-re is megvan az XP de a mai nap óriási veszteség.
(ezen a gépen meg még a játék nevét sem érdemes beírni, nemhogy elindítani)
Inkább egy uj install, XP sp2, frissítés meg távoli asztal letiltva - és akkor megy szépen.
Víruskereső Avast, vagy semmi, ha csak ideiglenes gép, és nincs rajta fontos.
Ja, üdv a pestieknek, most itt vagyok , de 11re hazamegyek. Az utak tök üresek felértem 1:10 alatt, nem is siettem.
Az csak ma, de egész karácsonykor az összes győztes csata után dupla xp volt.

Az xp-t meg szerintem tök felesleges frissíteni.
Pedig így ebben az állapotában alig jobb valamivel mint a széria 750-es, amit most használtan 250-300e körül megvehetsz.