Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

28.-ától kétszeres és mai napon ötszörös XP-t ad csatánként, én meg itt nézhetem csak mert 28.-án muszáj volt lerohadni annak a sz&rnak hogy még véletlenül se tudjak továbblépni.
Ezzel nem is mernék menni csak nézegetném a nappaliban!
Odaírták az árát euróban is. (3.1M)
Régóta fent van de egy ilyen ritkaságot szerintem nem nálunk kell hirdetni.
Viszont neked is.
Tényleg kell a 2XL.
Üdv!
Mindenkinek sok sikert kívánok a következő évre is!
(nem véletlen hogy,így írtam,meg kell tanulni meglátni a jót is)
Ja és nem a reklám helye : ,de
Szebb jövőt!
Köszi de beadtam a gépet a sráchoz aki szokta csinálni. Lehet hogy más is elpusztult benne, még nem tudom sajnos. (ha az 5850 is meghalt akkor eléggé feszült leszek)
Jelenlegi állapot. (a processzor szerintem tegnap óta 100%-on pörög)
Hali!
Megjötteeeem!
Két nap alatt sikerült beüzemelni a vegyestüzelésű garázsgépet (Athlon xp2000, 1G ram, abit kx7 lap) és már net is van megint.
Ez a gép reggel óta csak saját magával van elfoglalva össze-vissza frissítgeti magát (netet nem látott vagy 3 éve) és így a tetű lassú az nem kifejezés rá. Jelenleg is a az XP frissítéseit telepítgeti (az ötödiknél tart a 43-ból és vagy fél órája csinálja) ezért egy böngésző megnyitásra is nem túlzok: 1 percet kell várni.
Szóval ha lassan is de itt vagyok.
Viszont kívánjuk mi is mindkettőtöknek! Jó szórakozást!
Nektek is és pusza Andinak is!
Sziasztok!
Boldogat a Tamásoknak,Istvánoknak,Jánosoknak és Mindenkinek aki az utóbbi időben ünnepelte Név és Szülinapját
Boldog Új Évet Mindenkinek
BUÉK néktek már csak jövőre leszek
Te akkor most olyan vagy mint egy rocker csak tankerba!
Buék mndenkinek.
Egy nagyon jó Barátomtól kaptam karácsonyra ezt a pólót
Boldog Új Évet Kívánok!
köszönöm uraim Bár ő nem így látja,de úgy sem nyugszom....
Az teljesen korrekt és ha mégis úgy dönt hogy megy veled legalább ott a kabát!Annyi pénzért meg kellett venni!
Az nem is vészes.
A Vicus magas,átlát a vállam tölött. Szól ha gyorsabban megyek,mert simán látja az órákat.

A Vicusnak is kéne.

Mennyi volt,ha nem titok?