28.-ától kétszeres és mai napon ötszörös XP-t ad csatánként, én meg itt nézhetem csak mert 28.-án muszáj volt lerohadni annak a sz&rnak hogy még véletlenül se tudjak továbblépni.
Üdv!
Mindenkinek sok sikert kívánok a következő évre is!
(nem véletlen hogy,így írtam,meg kell tanulni meglátni a jót is)
Ja és nem a reklám helye : ,de
Szebb jövőt!
Köszi de beadtam a gépet a sráchoz aki szokta csinálni. Lehet hogy más is elpusztult benne, még nem tudom sajnos. (ha az 5850 is meghalt akkor eléggé feszült leszek)
Megjötteeeem!
Két nap alatt sikerült beüzemelni a vegyestüzelésű garázsgépet (Athlon xp2000, 1G ram, abit kx7 lap) és már net is van megint.
Ez a gép reggel óta csak saját magával van elfoglalva össze-vissza frissítgeti magát (netet nem látott vagy 3 éve) és így a tetű lassú az nem kifejezés rá. Jelenleg is a az XP frissítéseit telepítgeti (az ötödiknél tart a 43-ból és vagy fél órája csinálja) ezért egy böngésző megnyitásra is nem túlzok: 1 percet kell várni.
Szóval ha lassan is de itt vagyok.
Régóta fent van de egy ilyen ritkaságot szerintem nem nálunk kell hirdetni.
Mindenkinek sok sikert kívánok a következő évre is!
(nem véletlen hogy,így írtam,meg kell tanulni meglátni a jót is)
Ja és nem a reklám helye :
Szebb jövőt!
Két nap alatt sikerült beüzemelni a vegyestüzelésű garázsgépet (Athlon xp2000, 1G ram, abit kx7 lap) és már net is van megint.
Ez a gép reggel óta csak saját magával van elfoglalva össze-vissza frissítgeti magát (netet nem látott vagy 3 éve) és így a tetű lassú az nem kifejezés rá. Jelenleg is a az XP frissítéseit telepítgeti (az ötödiknél tart a 43-ból és vagy fél órája csinálja) ezért egy böngésző megnyitásra is nem túlzok: 1 percet kell várni.
Szóval ha lassan is de itt vagyok.
Boldogat a Tamásoknak,Istvánoknak,Jánosoknak és Mindenkinek aki az utóbbi időben ünnepelte Név és Szülinapját
Boldog Új Évet Mindenkinek
Egy nagyon jó Barátomtól kaptam karácsonyra ezt a pólót
A Vicusnak is kéne.
Mennyi volt,ha nem titok?