Valszeg igen, de belül még nem láttam
A vásártérrel átal, a régi pláza mellett a sarkon. Benéztem volna szívesen, de mindig zárva 7végén - barmok, mert olyankor annyi ember van ott, hogy csak na, sztem egész 7en nem jár arra annyi...
Sziasztok! tervezek egy gumicserét a fzr-re! véleményeket szeretnék kérni a belinkelt abroncsokra, vagy más tipusajánlatokat is szivesen fogadok!hátsóelső
Gondoltam is rá, mert a házuk előtt mentem el tegbap... végre 1x 7köznap vagyok Pécsett, erre az a autó-motor szalon ott a pláza mellett pont zárva biztos ledolgozták ők is előre
Tudom, de most kenyérszállítasz.
Ez épp a volt kollégámról jutott eszembe aki októberben jött haza végleg, miután vagy két évet nyomott le egy nagyobb gépműhelyben Ausztriában, mivel újra megnyerték a munkahelyemen a takarítást-parkkarbantartást.
A vásártérrel átal, a régi pláza mellett a sarkon. Benéztem volna szívesen, de mindig zárva 7végén - barmok, mert olyankor annyi ember van ott, hogy csak na, sztem egész 7en nem jár arra annyi...
Ez épp a volt kollégámról jutott eszembe aki októberben jött haza végleg, miután vagy két évet nyomott le egy nagyobb gépműhelyben Ausztriában, mivel újra megnyerték a munkahelyemen a takarítást-parkkarbantartást.
Este láttam hogy kerestél de épp vezettem, utána meg elfelejtettem.