A mi kis kutyusunk már nagyon öreg,négy gyógyszert szed a szívére,és a tüdő vizesedésére,plusz 2 vitamint is kap ugyanerre. Nagyon oda kell figyelni rá,hogy ne nagyon futkározzon,mert sok lehet a kis szívének már,és akkor elkezd köhögni,és elájul. Szerencsére mostanában nem fordult elő,egyébként jókedvű,vidám a mi kis öreglányunk. Belépett már a 15. évébe.
Hát ja csak jobb lett volna ha az ünnepek alatt nem dokikhoz kellett volna cipelnem.Meg így éjszaka is többször felkelek kiengedni pisilni meg figyelni rá.De okos mert nem pisil be!
Begyulladt a bal szeme.Már kapott 3x inekciót plusz gyógyszer és szemcsepp.
De talán már túl vagyunk a nehezén.Most egész nap ittbent van a lépcsőházban mert nem lehet kint a szélben és a kenel oldala betonvas háló.A házába meg nem marad el egész nap így ittbent élvezi a dolgokat!
Mi a cél az orosz vonalon, lassabb páncélozottabb, vagy gyorsabb mozgékonyabb gép? Szerintem mindegyik jó, de a T150, KV4 vonalon megtanulod mi az a türelem, szóval az IS ága kicsit könnyebb.
Az usa heavy vonal mocskosul op, csak ajánlani tudom. (de az orosz is )
Jó reggelt mindenkinek! Basszus azt hittem hogy az ünnepek alatt ki tudom magam aludni de kevesebbet alszom mint ha dolgoznék.Ja és a kutya is beteg hétfő óta.
Szerencsére az xt ment tönkre. Az Fzr mégiscsak az ország legjobb 500-asa! De ez nem változtat sok mindenen, csak, hogy nincs kartel.
Köszönöm a segítséget!
Letörhetett azért is mert egyszerűen elkopott a dugattyúk szoknyája és billegett a dugattyú a helyén.
Jól gondolod, én mindenképpen szétszedném.
Ez ugyanis úgy néz ki hogy a leesett darabok és a fémreszelék átmennek a váltón, majd le az olajteknőbe. Onnan felszívja az olajszivattyú, ami előtt csak egy durva fémszita van, tehát a fémreszelék simán átmegy rajta. Ez az olajszivattyúba jutva el is intézi a felületeket, aminek a következménye az lesz hogy elmegy az olajnyomás (és ugye köztudott hogy az FZR-en nincs olajnyomás jelző lámpa) ami által annyi is az egész blokknak.
Az olajszűrő az olajszivattyú után van ami elvileg összeszedné a fémreszeléket de az olajszivattyút nem védi semmi.
Ebben reménykedtem én is! Remélem elég lesz a csapszeget cserélni! Megégést nem látok rajta, úgyhogy remélem csak simán elkopott! Sajnos akkorát mentem, hogy letört a dugattyú szoknyája és gyanúm szerint a kopott csapszegtől. Elég jól kopogott már a vége felé! A törött darab beszorult a sonka és a hüvely közé, így eltört az is! Jól gondolom, hogy szét kéne szedni a blokkot is kipucolni igaz? A váltó meg tudja emészteni a dugattyú darabot?
Nincs benne, illesztett felület.
De a csapszeg puhább anyagból van hogy az kopjon, a hajtókarszem belül pedig felület edzett.
Ha kenéshiány nem lépett fel akkor általában elég a csapszeget cserélni, a hajtókarszem belseje még jó. (ha kenésgond is volt akkor szokott megkopni a hajtókarszem is)
Sziasztok!
Ábrus, kéne egy szakmai segítség. Ha lóg a csapszeg a hajtókarban akkor minden esetben a furat kopott ki és cserélni kell? Nincs benne semmilyen csapágy vagy tűgörgő!
A mi kis kutyusunk már nagyon öreg,négy gyógyszert szed a szívére,és a tüdő vizesedésére,plusz 2 vitamint is kap ugyanerre. Nagyon oda kell figyelni rá,hogy ne nagyon futkározzon,mert sok lehet a kis szívének már,és akkor elkezd köhögni,és elájul. Szerencsére mostanában nem fordult elő,egyébként jókedvű,vidám a mi kis öreglányunk. Belépett már a 15. évébe.
De talán már túl vagyunk a nehezén.Most egész nap ittbent van a lépcsőházban mert nem lehet kint a szélben és a kenel oldala betonvas háló.A házába meg nem marad el egész nap így ittbent élvezi a dolgokat!
Az usa heavy vonal mocskosul op, csak ajánlani tudom. (de az orosz is
Emre a KV-1-et merre vigyem tovább? KV-1S és az IS vonalon vagy a T150es vonalon vagy vegyek 1 heavy M6 T29 vonalat
Köszönöm a segítséget!
Jól gondolod, én mindenképpen szétszedném.
Ez ugyanis úgy néz ki hogy a leesett darabok és a fémreszelék átmennek a váltón, majd le az olajteknőbe. Onnan felszívja az olajszivattyú, ami előtt csak egy durva fémszita van, tehát a fémreszelék simán átmegy rajta. Ez az olajszivattyúba jutva el is intézi a felületeket, aminek a következménye az lesz hogy elmegy az olajnyomás (és ugye köztudott hogy az FZR-en nincs olajnyomás jelző lámpa) ami által annyi is az egész blokknak.
Az olajszűrő az olajszivattyú után van ami elvileg összeszedné a fémreszeléket de az olajszivattyút nem védi semmi.
Mizujs erre felé?
De a csapszeg puhább anyagból van hogy az kopjon, a hajtókarszem belül pedig felület edzett.
Ha kenéshiány nem lépett fel akkor általában elég a csapszeget cserélni, a hajtókarszem belseje még jó. (ha kenésgond is volt akkor szokott megkopni a hajtókarszem is)
Ábrus, kéne egy szakmai segítség. Ha lóg a csapszeg a hajtókarban akkor minden esetben a furat kopott ki és cserélni kell? Nincs benne semmilyen csapágy vagy tűgörgő!