A 85-ös van fent mivel az gyorsabb mint a 122-es. (az amíg betölt addig körbekapnak a városban és annyi is)
Nem is voltam túl messze és tisztán látszott az IS is (az úton állt) még csak nem is a körvonalra lőttem. Félig oldalsó szögben volt, egy síkban velem és még csak mozognom sem sem kellett mert nem foglalkozott velem. (az is csak állt ott)
Mindig van nálam 5 gold lőszer is ha szorultabb a helyzet, a végén már ráküldtem azokat is hogy hátha, de ugyanúgy semmi. (majdnem elfogyott az összes lőszerem)
Szóval valamiért ezt hiába lőttem.
jól kezdődik a reggel eddig minden szorzó elsőre, kicsi naiv hellcat azt hitte a 4hp-val ha nekem jön akkor a 350hpval meghalok. Adományozott egy kamikaze medalt nekem
Azt a 472-t sem neki sebeztem hanem egy Té 69-nek amelyik néha elé ment.
Lőhettem én bárhol, csak "szkrácsd dem" (csak megkarcoltad őket) meg "didint gó trút" (nem ment át) és még csak rám sem nézett. (mint amikor egy hétéves kisgyerek üti a 200 kilós szumót)
Aztán jött egy Löwe és közös erővel lenyomtuk.
Nem is voltam túl messze és tisztán látszott az IS is (az úton állt) még csak nem is a körvonalra lőttem. Félig oldalsó szögben volt, egy síkban velem és még csak mozognom sem sem kellett mert nem foglalkozott velem. (az is csak állt ott)
Mindig van nálam 5 gold lőszer is ha szorultabb a helyzet, a végén már ráküldtem azokat is hogy hátha, de ugyanúgy semmi. (majdnem elfogyott az összes lőszerem)
Szóval valamiért ezt hiába lőttem.