Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi szegény megfagy éjjel a megállóba. Hogy fogsz így aludni a lelkiismereted nem hagy majd
óóó a 8asok csak úgy kinyitnak mint egy konzervdobozt 2 ből csörcsil az nem tudom miből van de szemből a 122est is többnyire pattintja
Aha.

Az utolsó körben a második megállónál volt némi affér. Egy valag részeg cigány feltámolyog a buszra,és mutataja az államkincstár által kibocsájtott ingyenes utazásra jogosító kártyát. Érted! Valag részegen,és cigány! Ingyen! Lófaszt! Szted? Slmán lecibáltam a bhszról.és beszóltam a rádióba hogy ne nyissanak ajtót neki a többiek sem mert be van piálva mint az állat,és erőszakos.

Visszafelé jövet (kb 45 perc!) még ott támolygott.
Inkább ezt hagyták volna ott neked a filmesek.
Erre a 150Le körülire gondoltam én is. (nekem is megvan a kép )
Hogy lennél ász ha összesen 624-et sebeztél? A sok kivérzett, szanaszét lőtt roncsba belelőttél még egyet-egyet ami épp nálad hullott darabokra? (oké hogy darabszámra sokat lőttél ki de kevés hozzá az igazi károkozás)
A BDR-em (T5 heavy 650 HP-vel) tegnap egy T7-es SU152 egy lövésből küldte darabokra úgy, hogy előtte egy karcolásom sem volt. (na ezt nyomd le )
Mondjuk egyet azért belelőttem én is (utcai harc volt a városban) de mivel szemben állt velem, így nem hinném hogy számított volna.
Letelt a műszak?
Jól áll neked ez a gép. Mint egy drog dealer.
Ábri ez 1 brutális dög a 122mm csővel
ELŐZMÉNY
Vedd meg a szomszédban a halastavat+ a műhelyt

http://www.jofogas.hu/fejer/65...
Ügyes vagy Tomi! Jól odapörköltél nekik!
Látjátok dzsek nikolszon parancsnok nagyon jó teszi a dolgát
és nem ÁSZ
Egy ilyen. Hátul meg ott kacsingat a Caprim.
Mentünk Pécsre.
Tudom de az anyagiak még csak most kezdenek rendbe jönni így nem látom még a biztos tartalékot rá.
A piros belsőtől természetesen eltekintünk. (az nekem sem jön be)
Ezek egy kis odafigyeléssel 350Le körül vannak. (de csövi erről többet tudna mondani )
Persze, hogy korai még, de időben kell foglalni, különben csak a drágák maradnak
Első körben azt kell eldönteni, ki akar menni... a többire ott a MasterCard
Ha 3-4 ember lesz, akkor mind1, de ha valami csoda folytán összejön 5-6 motor 8-10 emberrel, akkor másféle szállást kell nézegetni.
Az usákok nem tudnak autót gyártani
Ez hány LE? 150? 3 fokozatú automatával?
Mi ebben a jó? az a piros bűrbelső bejönne a roma csajoknak, de azon kívül?
Jó lenne de idénre még korai lenne nyilatkoznom. (meg az asszonyt is vinni kéne)