Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Attit !
Lehet bele kéne vágnom
Nézzétek ma kaptam én egy szerelmes levelet ! Aszem Orosz tán vagy valami
Szia , nagyon orulok , hogy a levelet. Orulok, hogy elkezdtuk a beszelgetest. Oromomre osoznovat mi utott ki egy beszelgetest veled , es meg tudod mondani egymasnak , amennyire csak lehetseges magukrol .
Eloszor fogok beszelni egy kicsit magadrol.
A nevem Inna ! En vagyok a nagy orszag Oroszorszag, ahol az emberek a kulonbozo kulturak es nemzetisegek . Voltal mar Oroszorszagban ? Tudsz valamit arrol a varosban? Oszinten St. Petersburg olyan sok szep hely , es van is sok a latnivalo .
Valoszinuleg mar sokat tud a Oroszorszag es talan meg utazas kozben - semmit.
Elek St. Petersburg ! Sajnalom , hogy nem azonnal mondja !
En 27 eves . En vagyok vidam, okos , jo kislany !
En vagyok a felelos szemely, modern.
Egyedul elek , nincs szuleim . Anyam meghalt, amikor fiatal voltam . Apam soha nem lattam anyam dobta , amikor en szulettem . Nincs testverek.
Szeretnek egy jo feleseg es jo anya ! Mar tudta, hogy keresek egy komoly kapcsolatot .
En nem kiadasi idot csinal , ezert irtam neked.
Azt hiszem , hogy en - oszinte , nyitott ember .
Nyugodt vagyok , szeretek szeretni es szeretve lenni .
I - gyogyithatatlan optimista , es probalja megtalalni a legjobb minden helyzetben , mint minden uj, mint kivancsi.
Az , hogy en befejezem a levelet. Az uj barat Inna .
Józsi, az e36 2000-ben befejeződött az akkori autókhoz nézd, ne "mostani" szemmel
De az is lehet, hogy a BMW nem a "te" autód, ezzel sincs semmi baj, erőltetni ezt nem lehet.
Téged ismerve (amennyire) hozzád egy Toyota Carina/Corollát tudnék társítani (a 2000-es évekbeliek közül)
A 18-at én is sokallom - azé nem kell ilyen
1,8-as 5 szelepes turbó, a régi iskola ésszerű áron csak öreg xar van, a pár évesek horror (mer ugye kis szériás cicaautó)
Napi ütni-vágni autónak nem lenne ideális... ja, és én se látok ki belőle, olyan elbaszott mélyen ülsz benne
Az e30-34ről mindig is a korrektül összerakott autó jut az eszembe.
Az exkolléga e36-jait javítottam és vezettem is, nagy csalódás volt. (nem éreztem sehol hogy egy BMW-ben ülök)
a 18-at kicsit sokallom. Jó kocsi, nem romlik el. Tolatókamera. Mégvalami?
Vítót sokáig szerettem volna, de 2x annyi volt, mint a Nissan Vanette, amit végül vettem.
A merci javító komám szerint a Vító nem a legjobb, akkor már inkább VW T4
Pedig nem sok érte, ezek drága alkatrészek újba.
Váltóolaj? az nekem is nagyon kéne, de majd tavasszal, remélem, kitart addig... a BMW szerint nem kell cserélni, de ez baromság, a szakik azt mondják, 100 körül illene, és én már 140-nél járok.
A tied nem ótómata, ugye?
Vito hycomat?
Nagyon jó lenne neki ide a városba egy 180 lovas turbós benyás - biztos nem enne 20 litert (csak 18-at ) meg állandóan rossz lenne, és ki se látna belőle
Akkó kihagyom. Kell a bömbibe váltó oil csere........ pont futi..:)
Az is jó, jó nagyra nyílik az ajtaja, be tudom majd tenni a kerekesszéket. A merci lesz a köv. favoritom, majd 20 év múlva.
Meg olyan szép faborításos is belöl...
40
És a Mercedes?
S mennyiért pazarlod?
asszem mutattam milyen képet alkottam az előszobafalra, de mostvettem észre egy érdekeset közte. Nem, nem a horrorfej a szélvédőn, mert az a pólóm tükröződése ami most rajtam van.
nem mérvadó a szavad, mert a Te BMW buzériád már beteges. Az asszonykád TT Audit szeretne ami jó autó, Te pedig csak azért beszéled le, mert nem BMW?
Még1x megkérdem, kell-e vkinek PC belső, mert hirdetem prohardveren is, és van is kapás rá (de még megvan)

előzmény
Úgy van.. Úgy van....
Addig örülj Most kedvedre válogathacc, kipróbálhacc különféle tévutakat (Alfa, Pözsó ), de ha egyszer veszel egy BMW-t, onnan nincs visszaút, utána csak az kell
Persze csak azt fogja meg, aki szereti és élvezi a technikát... és itt nem arról szól, hogy hogy megy, meg hányx romlik el, mennyibe kerül, ki a vevőköre, meg egyébb baromságok. Arról van szó, kinek VALÓ.
Érdekes hogy mostanában sokan vesznek BMW-t a környezetemben de nekem valahogy sosem sikerült. (amikor vettem meg cserélgettem ezt-azt akkor itt keringtek mindig körülöttem a kiscápák meg az e34-ek de valahogy sosem az lett, pedig nem vagyok ellenük)
Amikor a rönót vettem 10 éve akkor is egy hajszálon múlt (amikor mentem pestre autóvenni akkor pont dolgozott a srác, a csaja meg elvitte a verdát valami sürgős dolog miatt, fekete e30 316 volt)
most meg a kombi e36 Veresegyházán. (kissé sok volt rajta a rozsda a szervezetemnek)
A BMW mániákus exkollégám (amelyik összetörte az elsőt és vett egy ugyanolyat csak 323-ast) meg épp most nőtt fel és vettek egy pár éves kombi fókuszt. (nem hittem volna, bár még nem adta el a BMW-t)
De ma bebizonyosodott hogy ha jó helyen kapod el akkor 2 őt is ki lehet csapni
Sajnos csak az életben, 88as van a tigrincsen és sima lőszerrel van hogy csak simogatja az ellent.
88-as nincs hozzá?A tigrisre azt rakták a németek,2.5 km-ig nem volt ellenfele.