Nézzétek ma kaptam én egy szerelmes levelet ! Aszem Orosz tán vagy valami
Szia , nagyon orulok , hogy a levelet. Orulok, hogy elkezdtuk a beszelgetest. Oromomre osoznovat mi utott ki egy beszelgetest veled , es meg tudod mondani egymasnak , amennyire csak lehetseges magukrol .
Eloszor fogok beszelni egy kicsit magadrol.
A nevem Inna ! En vagyok a nagy orszag Oroszorszag, ahol az emberek a kulonbozo kulturak es nemzetisegek . Voltal mar Oroszorszagban ? Tudsz valamit arrol a varosban? Oszinten St. Petersburg olyan sok szep hely , es van is sok a latnivalo .
Valoszinuleg mar sokat tud a Oroszorszag es talan meg utazas kozben - semmit.
Elek St. Petersburg ! Sajnalom , hogy nem azonnal mondja !
En 27 eves . En vagyok vidam, okos , jo kislany !
En vagyok a felelos szemely, modern.
Egyedul elek , nincs szuleim . Anyam meghalt, amikor fiatal voltam . Apam soha nem lattam anyam dobta , amikor en szulettem . Nincs testverek.
Szeretnek egy jo feleseg es jo anya ! Mar tudta, hogy keresek egy komoly kapcsolatot .
En nem kiadasi idot csinal , ezert irtam neked.
Azt hiszem , hogy en - oszinte , nyitott ember .
Nyugodt vagyok , szeretek szeretni es szeretve lenni .
I - gyogyithatatlan optimista , es probalja megtalalni a legjobb minden helyzetben , mint minden uj, mint kivancsi.
Az , hogy en befejezem a levelet. Az uj barat Inna .
Józsi, az e36 2000-ben befejeződött az akkori autókhoz nézd, ne "mostani" szemmel
De az is lehet, hogy a BMW nem a "te" autód, ezzel sincs semmi baj, erőltetni ezt nem lehet.
Téged ismerve (amennyire) hozzád egy Toyota Carina/Corollát tudnék társítani (a 2000-es évekbeliek közül)
A 18-at én is sokallom - azé nem kell ilyen
1,8-as 5 szelepes turbó, a régi iskola ésszerű áron csak öreg xar van, a pár évesek horror (mer ugye kis szériás cicaautó)
Napi ütni-vágni autónak nem lenne ideális... ja, és én se látok ki belőle, olyan elbaszott mélyen ülsz benne
Az e30-34ről mindig is a korrektül összerakott autó jut az eszembe.
Az exkolléga e36-jait javítottam és vezettem is, nagy csalódás volt. (nem éreztem sehol hogy egy BMW-ben ülök)
Vítót sokáig szerettem volna, de 2x annyi volt, mint a Nissan Vanette, amit végül vettem.
A merci javító komám szerint a Vító nem a legjobb, akkor már inkább VW T4
Pedig nem sok érte, ezek drága alkatrészek újba.
Váltóolaj? az nekem is nagyon kéne, de majd tavasszal, remélem, kitart addig... a BMW szerint nem kell cserélni, de ez baromság, a szakik azt mondják, 100 körül illene, és én már 140-nél járok.
A tied nem ótómata, ugye?
Nagyon jó lenne neki ide a városba egy 180 lovas turbós benyás - biztos nem enne 20 litert (csak 18-at ) meg állandóan rossz lenne, és ki se látna belőle
Az is jó, jó nagyra nyílik az ajtaja, be tudom majd tenni a kerekesszéket. A merci lesz a köv. favoritom, majd 20 év múlva.
Meg olyan szép faborításos is belöl...
asszem mutattam milyen képet alkottam az előszobafalra, de mostvettem észre egy érdekeset közte. Nem, nem a horrorfej a szélvédőn, mert az a pólóm tükröződése ami most rajtam van.
Addig örülj Most kedvedre válogathacc, kipróbálhacc különféle tévutakat (Alfa, Pözsó ), de ha egyszer veszel egy BMW-t, onnan nincs visszaút, utána csak az kell
Persze csak azt fogja meg, aki szereti és élvezi a technikát... és itt nem arról szól, hogy hogy megy, meg hányx romlik el, mennyibe kerül, ki a vevőköre, meg egyébb baromságok. Arról van szó, kinek VALÓ.
Érdekes hogy mostanában sokan vesznek BMW-t a környezetemben de nekem valahogy sosem sikerült. (amikor vettem meg cserélgettem ezt-azt akkor itt keringtek mindig körülöttem a kiscápák meg az e34-ek de valahogy sosem az lett, pedig nem vagyok ellenük)
Amikor a rönót vettem 10 éve akkor is egy hajszálon múlt (amikor mentem pestre autóvenni akkor pont dolgozott a srác, a csaja meg elvitte a verdát valami sürgős dolog miatt, fekete e30 316 volt)
most meg a kombi e36 Veresegyházán. (kissé sok volt rajta a rozsda a szervezetemnek)
A BMW mániákus exkollégám (amelyik összetörte az elsőt és vett egy ugyanolyat csak 323-ast) meg épp most nőtt fel és vettek egy pár éves kombi fókuszt. (nem hittem volna, bár még nem adta el a BMW-t)
Szia , nagyon orulok , hogy a levelet. Orulok, hogy elkezdtuk a beszelgetest. Oromomre osoznovat mi utott ki egy beszelgetest veled , es meg tudod mondani egymasnak , amennyire csak lehetseges magukrol .
Eloszor fogok beszelni egy kicsit magadrol.
A nevem Inna ! En vagyok a nagy orszag Oroszorszag, ahol az emberek a kulonbozo kulturak es nemzetisegek . Voltal mar Oroszorszagban ? Tudsz valamit arrol a varosban? Oszinten St. Petersburg olyan sok szep hely , es van is sok a latnivalo .
Valoszinuleg mar sokat tud a Oroszorszag es talan meg utazas kozben - semmit.
Elek St. Petersburg ! Sajnalom , hogy nem azonnal mondja !
En 27 eves . En vagyok vidam, okos , jo kislany !
En vagyok a felelos szemely, modern.
Egyedul elek , nincs szuleim . Anyam meghalt, amikor fiatal voltam . Apam soha nem lattam anyam dobta , amikor en szulettem . Nincs testverek.
Szeretnek egy jo feleseg es jo anya ! Mar tudta, hogy keresek egy komoly kapcsolatot .
En nem kiadasi idot csinal , ezert irtam neked.
Azt hiszem , hogy en - oszinte , nyitott ember .
Nyugodt vagyok , szeretek szeretni es szeretve lenni .
I - gyogyithatatlan optimista , es probalja megtalalni a legjobb minden helyzetben , mint minden uj, mint kivancsi.
Az , hogy en befejezem a levelet. Az uj barat Inna .
De az is lehet, hogy a BMW nem a "te" autód, ezzel sincs semmi baj, erőltetni ezt nem lehet.
Téged ismerve (amennyire) hozzád egy Toyota Carina/Corollát tudnék társítani (a 2000-es évekbeliek közül)
1,8-as 5 szelepes turbó, a régi iskola
Napi ütni-vágni autónak nem lenne ideális... ja, és én se látok ki belőle, olyan elbaszott mélyen ülsz benne
Az exkolléga e36-jait javítottam és vezettem is, nagy csalódás volt. (nem éreztem sehol hogy egy BMW-ben ülök)
A merci javító komám szerint a Vító nem a legjobb, akkor már inkább VW T4
Váltóolaj? az nekem is nagyon kéne, de majd tavasszal, remélem, kitart addig... a BMW szerint nem kell cserélni, de ez baromság, a szakik azt mondják, 100 körül illene, és én már 140-nél járok.
A tied nem ótómata, ugye?
Meg olyan szép faborításos is belöl...
előzmény
Persze csak azt fogja meg, aki szereti és élvezi a technikát... és itt nem arról szól, hogy hogy megy, meg hányx romlik el, mennyibe kerül, ki a vevőköre, meg egyébb baromságok. Arról van szó, kinek VALÓ.
Amikor a rönót vettem 10 éve akkor is egy hajszálon múlt (amikor mentem pestre autóvenni akkor pont dolgozott a srác, a csaja meg elvitte a verdát valami sürgős dolog miatt, fekete e30 316 volt)
most meg a kombi e36 Veresegyházán. (kissé sok volt rajta a rozsda a szervezetemnek)
A BMW mániákus exkollégám (amelyik összetörte az elsőt és vett egy ugyanolyat csak 323-ast) meg épp most nőtt fel és vettek egy pár éves kombi fókuszt.