Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok szép napot!
Fel nem ül mögém. Autóval meg csak feltart
Sziasztok! Elvoltunk az asszonnyal vacsizni a Stüszibe.
Balról jobbra: őz baconos köret, mártással, középen szarvas erdei gyümölcsmártás, aztán a harmadik vaddisznó erdei gombával. plusz a többi burgonyaköret.
Naná, hogy jössz
Csak ha Gottit is hozod.
Jó, az tény hogy komoly kárt nem lehet vele okozni a nagyobb ellenfeleknek, én is csak a "könnyebb" célpontokra vadászok a "szívószállal"
A BDR-en a 90mm-es löveggel jóval komolyabb kárt tudok tenni mint a KV 85mm-esével.
A rövid csövű 122-es meg közelről a páncélosvadászok vagy a kis tankok ellen vált be, azoknak általában elég egyet odaverni vele hol felforduljanak. (csak kín kivárni míg újratölt)
Ha legalább 3 héttel előre tudjátok az indulást, megyek én is...
Ja igen köszi. A tigris mindjárt megvan 20e pénz. személyzet is meg a full cucc csak kellett a pénz fejleszteni depóba mindene
Már egyszer írtam ha erre gondolsz.

A tigrist meg kár volt eladni az egyik legjobb 7-es heavy tank.
Sajnos mostanában az akcióknak köszönhetően túl gyorsan lehet haladni, és 100 csata sem kell tankonként hogy egy tier feljebb lépjen valaki, márpedig ez nagyon kevés ahhoz hogy megismerje mivel is játszik. A KV1S-t így használom:
A kiegészítőkre gondoltam
az van fent a top löveg
Csak a pontosság kedvéért a 122 D-2-5T lövegről beszélek (és ez fog kelleni az IS-re is), nem a rövid 122 U11-ről mert az meg a másik vicc ezen a gépen.
Erre mit kell felrakni kvs1
Igen most felraktam a 85öst próbából de a kv1s ről is lapattogott míg a 122es nem
Szerintem a 85-ös csak arra jó hogy szórakoztassuk az ellenfelet, mert senki nem veszi komolyan. A KV1S pont a 122-es löveggel lesz használható.
A SU152-es meg tényleg brutális a troll gunnal: link_ link_2 link_3
Jó éjt!
Szívesen bármikor.
Én a T 43 44 54 vonalat viszem meg az IS vonalat eladtam a tigrincset de mingyá megvan a lóvé egy másikra most lett újra fullos a kv1s és végül lesz mindjárt meglesznek a képességek a manusoknak T150ről ültettem át őket
Köszi mindent Sanya!
(lett új akksim 17.500-ért és motortartó bakom 7.500-ért erősen akciósan)
Az, de ha mellélősz akkor a következő lövés már csak másnap lesz esedékes.
Én is próbálgattam de ha voltak körülöttem a közelben ketten-hárman (és nem voltak bénák) akkor csinálhattam bármit, szétlőttek. Gyengébben páncélozott cuccok ellen jó, mert egy lövésből helló, meg ha messzire lövöldözöl vele a bokorból és van idő kivárni a töltést akkor is. (bár elég pontatlan)
Városi harcra (pedig azt szeretem) csak akkor jó ha legalább még egy valaki van veled és össze tudtok dolgozni, különben gyorsan leszednek.
Emlékszem rá hogy ott pörgött körülöttem valami f&stos kis tank egy gépágyúval és én még a toronnyal sem tudtam utolérni és szét is lőtt, pedig csak egyszer kellett volna megsuhintani a 122-essel (persze nem találtam el) és minimum kétszer döglött volna meg.
Szóval szerintem jobb a 85-ös. (első lövéssel lelőni a lánctalpat, aztán lehet csapkodni a fejét tovább, főleg ha egy Tigris vagy egy IS a páciens )
A következő projektem egy közepes, mozgékony tank lesz valami jobb löveggel. (mint megtapasztaltam, nem mindig a legnagyobb és a legnehezebb a leg ütőképesebb a pályán)
Akkor egészségetekre!
Nincs elég hideg!
Nincs hideg.