Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előbb utóbb belejön az ember és átlátja-megérti hogy miként működnek a piac törvényei.
Sajnos a jól járás és a korrekt üzlet igen ritkán esik egybe szerény önmagunkkal és ez általában másnak szokott sikerülni. (idővel és tapasztalattal csökkenthető a hátrány de még úgy sem mindig ledolgozható)
A kezdőknek általában egy biztos fogódzó lehet, hogy betartják a nemrég leírt pár szabályt és megbeszélik magukkal, hogy nem, nem akarom mindenáron és azonnal eladni (hacsak nem vészhelyzet van de arra megint más szabályok vonatkoznak) van idő, ha nem viszik akkor lejjebb árazni később is ráérek.
Alapvető az is, hogy tisztában van a piaci árakkal, ami annyit jelent hogy rendszeresen nézi az övéhez hasonló hirdetéseket és felméri a és nem akar mindenáron jól járni az eladással.az első kettő már akkor eladó volt amikor én még csak nézelődni kezdtem másik motor után
Türelemmel és reális elvárásokkal általában minden eladható.
Te hirdetsz és az érdeklődők jönnek, ha akarnak akkor vásárolnak, ha nem akkor meg elmennek. Te nem szaladgálsz senki után és nem oldod meg senki gondját.
válaszoltam neki
Azt sajnálom hogy a tankosba nem lehet használni a kieg gépuskákat
ez most az 500 eladás miatt kicserélem mert ott folyik
nem 7 ez van ráírva 53 26 37
Az a 37 nem túl széles?Inkább csak 7.
Na várjál Pupumaci,nem a Béla ment szét a múltkor?
Azt írtad,az zörög sebességben.
honnan tudnék szerezni 53x26x37 es szimeringet 500főtengő

Holnap várd a 2x csengetőt
Szép napot
Az asszony is ásványvizet iszik,nekem jó a csapvíz teavíznek.Úgy nem érzik a klór illata.
Mi is így nyomjuk...
igen, "ivóvizet"
Ezzel mosunk, mosogatunk, ebben fürdünk, viszont a bolond iszik vizet. Ásványvizet fogyasztunk. Ha nem a kútból jönne hanem városi vezetékes lenne se szívesen innám. Nem ízlik.
Nekünk már 10 éve dolgozik egy CMI 1000 a kútból szűrő nélkül de még mindig megy. (pedig párszor már ment szárazon is)
Ez is kínai a pedró az 70 körül van. Az enyém is ilyen, LEO, az tuti kínai, 30párezer volt az is. Műxik, csak fél év után már hangos lett, pedig napi 1 órát se ment nyáron.
Te itt ivóvizet nyersz ki?
A hirdetésben valóban sok a rizsa.
A átlagos vevő úgyis úgy áll hozzá hogy át akarják qrni és ha te még (jóhiszeműen) le is írsz mindent, akkor meg pláne azt hiszi.
Mailben és telefonon csak információt adunk ami abból áll hogy:
-igen megvan
-nem, nem járok mostanában Szélsőkölönte felé
-annyi amennyi oda van írva, a többit személyesen
-hitel/részletfizetés valamint próbakör csak őrjítően szexis és Lamborghini Gallardoval érkező csajoknak

Hirdettem egy ideje apám utánfutóját műszaki nélkül 50e-ért. (megfelelő hozzáállásúaknak ment volna 40-45-ért is)
Jött mindenféle álmodozó ingyenélő akinek 20e-ért jobb lett volna mert ezt meg azt látott itt meg ott, illetve egy, aki részletre akarta 50e-ért havi 10e-renként fizetve, mert ő most épp....... és ugye ezt mindenki megértheti.
Mondtam apámnak hogy hajtsa el a gányba az ilyeneket, de ő jó fej volt és megegyezett (egy hétig telefonálgattak) vele hogy leműszakiztatva 65e és akkor fizet 50-et most, a többit meg két hónapon belül hozza és addig csak kölcsönadásit kap.
Ember a telefonban örül mint majom a farkának, hálálkodik ezerrel, neje pezsgőt bont a háttérben és a gyerekek is extázisban visítanak hogy egy pasztellkék utánfutó áll a házhoz.
Apám harmadnap levizsgáztatta és hívja ezt a tetvet, aki már kinyomja vagy fel sem veszi a telefont.
Apámhoz elér az eddigi szavaim mondanivalója, így átfogalmazom a hirdetést hogy 75e-ért vihető a termék. (ingyenélők kíméljenek)
Mozdulnak is az eddigi alkubajnokok hogy akkor esetleg már 50-55-ben menne is a dolog de apám átment vídiába és "75e vagy ott rohad meg" alapon tárgyal mindenkivel, nagyjából ennyire is szorítkozva. (a jó tanár ugye )
Decemberre kikoptak a hiénák és már csak egy-egy telefon csördül meg az ügyben, ami a messzeségre próbál gyógyírt keresni de apám ekkorra már gyémánt keményre edződve pattintja le az ilyeneket.
Ma megjelent egy falubeli figura aki egy telefon után átment, megnézte, elhangzott a "és mégis akkor mégis mennyi lenne a vége" majd hazaszaladt 75e-ért és már íródott is az adásvételi a mai dátummal.
Szóval ha megjön rá a vevő akkor elviszi, ha meg sz&rozik akkor hiába is próbálod meg odarángatni és eladni neki, csak az idődet vesztegeted.
Az 1000-é is szebb mint ez a cső! Nem is értem,hogy találták ezt ki?
Ezen látszik! Csak nem tudom mekkora ennek a luk közepe!
Mondjuk a 400-é sem rossz!
http://www.pedrolloszivattyu.h...

10 ronggyal többet adtam érte, hogy Magyar legyen ne Kínai. Szerintetek? Az általuk a gyárban felrakott flexi cső ami a szivattyú és a tartály között van tömítésbibis volt. sprickolt a víz a hollander mellett. Még szerencse hogy van itthon minden szar, többek között tömítés is.
Rajzold le milyenre gondoltál
Nekem nem tetszik ez a hajlított cső! Ezért ki akarom cserélni!
Rövidebb vagy hosszabb kellene?