Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is megjöttem ide az éccakai műszakba
Most lett vége a családi esti mozinak. Most jöhet az ágy.
Bár attól függ lehet munka is lesz
Én is megyek éjszakára Csak én nem dolgozni
Én már meg is jöttem.
Emrével mentünk éjszakára.
lehet nagyon lelkiismeretes vagy beszari, de... nekem is van vizsgabiztos haverom. az fzr a yoshimurával, a nem gyári tükrökkel, kissé lagymatag fékkel, és nem a forgalmiban lévő blokkal is gond nélkül átment. az megy át amit átengednek.
Mondtam hogy nem sürgős.
Nem volt időm ma Emre megnézni de holnap beugrom siófokra oksa. Bocsika
Ja akkor értem.Ott éjjel is megy a termelés.
Cukorgyár, tmk, lakatos.
Ú az kemény! nem irigylem az éjszakai munkásokat! (Ábrust sem!) mit melózol amúgy?
Na jól van, mindjárt megyek éjszakára és nincs kedvem tovább magyarázni, én ezt már oda vissza eljátszottam, és most tuti a vas.
Sanyi tudod a számom ha valami kellene. Ha nem veszem fel alszok vagy dolgozok.
Jogos! Igazából Sanyi ha tudnál szerezni egy mérő órát és azt fel tudod fixen rögzíteni a villára te is meg tudnád nézni mi üt nem?
Ja meg egy padot amibe befogja a felnit, vagy szaladsz az órával a motor mellett?
Aha. Akkor az lesz, amit irtam. Persze ha nagyon üt, nem tudják kompenzálni a mhengerek. Szerezz egy mérőórát, azzal ki lehet mérni, mi üt
Nem ezért szeretnék gépet.
Egy adott fékerő mellett a műszer kimutatja a minimálisés maximális fékhatást. Ennek az eltérése az én gépem esetében több mint 40% az eltérés.
Be lehetne fogni, csak nincs mindenkinek akkora hogy egy 17"-os felni beleférjen. Meg spec felfogató kell ahhoz hogy központos is legyen.
Azt ha jól tudom görgőzésnek hívják, a kisebb ütéseket ki lehet venni a felniből, de nem esztergában centrírozzák a motor felnit, persze lehet Sanyinak ezért kell egy. De a görbe féktárcsákat is ki lehet egyengetni bizonyos határon belül.
Túl lett ez már kombinálva... Ragadnak a munkahengerek, vagy a betét a nyeregben, v. Mind2
A felnit egy esztergába nem lehet befogatni valahogy? Mert akkor egyszerűen meg lehetne nézni mi üt!
A kettő közt?
Mondjuk féknyereg is van tartalék mert nekem már R6-os nyergek vannak fenn.

Én a helyedben nekiállnék kideríteni a tartalék alkatrészekkel mi a probléma.
Aztán majd utána állnék neki újat vásárolni, mert ez így nekem sehogy nem áll össze. Tudom mert mentem görbe tárcsákkal és szar nyereggel is. Még az is lehet hogy a felni üt.
Nem értem. Mihez mi a 40%?