Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm
ha az exup-ba is olyat raktak ,biztos olyan ezeken nem igen változtattak,de igen most már rémlik az a 750-es volt,hát akkor tavasszal kábelcsere
ki fogom próbálni feltétlenül azt is.
megnézem a trafó-e a szar, vagy v.mi más.
Holnap megkeresem, feladom. Péntekre ott is van. a többit meg majd.....
simán ki lehet cserélni a kábelt 2x már megcsináltam 1,5m kell venni köbö és ki kell tekerni egy kicsit szoros de faszán meg lehet oldani
egy messziről is jól látható összegért?

nahh. beszéljükhátmeg, hogy legyék.
Jaszi szöveggel adom.....
Hát Nem tudom ,úgy rémlik néztem Én már,de lehet az még a 750-es volt,az nem volt szerelhető ,így az kuka lett
A Tiéd? Az biztos nem. sose volt gyújtás gondja.
Sziasztok!
megtiszteltetés lenne a Sááárga trafójával
ha a kábel is elér, akkor istencsászár.
kikék bontani a motorból.
muszáj lesz megcsinálni, mert el kell vigyem eredetvizsgára, és nem akarok szar gyújtással elmenni. így is mókás lesz a széles kormány és a 134 ló.
Jó, hogy majd a talikon uazok a motorok lesznek, csak más a gazdijuk
És szerintem gyárilag szerelhetők amik vannak.
ezresem volt úgy rémlik
Az enyém ugyanezt csinálta, cseréltünk pipát meg kábelt és megszűnt a práblem
Jé, egy Triumph
Akkor marad a tollbetét amit mondtam
a tiedé mire való?
de szerelhető a trafó amúgy? csakmert nekem vannak fenntartásaim. (ábrus is azt mondta nem egészséges)
ez a beledugjuk a gyertyakábelt a trafóba dolog nekem nemannyira tetszik. valami kis bibi, vagy szerencsétlen vagyok, és máris áthúz a trafónál, és se gyújtás, se működő trafó továbbra...
az enyém is 3 hengerezik kis esőben is már,de sztem nekem a pipán lévő gumi nem zár rendesen,mert tiszta oxidos volt a gyertya cserénél ,maradt a 750-ről olyan gumim,de az kicsit másabb ,majd tavasszal átkenem lakkal a trafókat
van.
De látom Feribátyánk is..ad.
Vegyél piacon vagy autós boltba Lada gyertyakábel szettet,még marad is belőle.Nekem is az van fent,igaz a szilikonos sport verzió.
Èrdekel, de az 500-600 trafók gyertyakábelei nem èrnek el.