Csak a generátort, de leszakadt a főtengelyen lévő bordásékszíjtárcsa a gumitárcsájáról is. Próbáltuk helyszínen javítani, de nem ment. Ma cserélve feszítőgörgő, vízpumpa, ékszíj, ékszíjtárcsa. Fel volt lazulva az önindító, szervószivattyú. Dolgos nap volt 4 óra alvás után
Kösz Pupu,én már a ZX Spektrumon is játszottam Tank Commandot,persze az még egyszerűbb volt.
Hál istennek megtehettem hogy költök rá,volt karácsonyi ajándék pénz,év végi túlóra,még az asszonynak is jutott némi apró.
Hát nem tudom ha 100-as tennék bele nem torpanna meg?
Az biztos hogy Be k...hatják a japók hogy nem olyan karbit raktak rá mint a genesis-é,sokkal masszívabb az FZ-é volt még olyan,ebből még a csavarokat is kispórolták
Így van, mert a genesisé teljesen más felépítésű karburátor. (abba még vót anyag )
Az ok az amit leírtál és Dr.pupu is megerősített.
A gyakorlatban ha négy egyformát teszel be, akkor sem történik észrevehető eltérés. Itt a szervizes srác régebben versenyzett és ebből kifolyólag padon végigpróbáltak mindenféle fúvókázást, tőle tudom hogyha 5-tel vagy többel tértek el a belsőktől, akkor volt érezhető változás. (tehát az azonos vagy a 2,5-del nagyobb nem volt érzékelhető)
Nekem volt bent 4db 110-es majd 4db 100-as de igazán nem vettem észre semmit. Sanyáéban 90-esek vannak és az is ment mint a barom. (amikor anno még én kezeltem a gázkart )
http://youtu.be/2Pi2csqDGcI
Hál istennek megtehettem hogy költök rá,volt karácsonyi ajándék pénz,év végi túlóra,még az asszonynak is jutott némi apró.
Hát nem tudom ha 100-as tennék bele nem torpanna meg?
Az biztos hogy Be k...hatják
A vízpumpát is az hajtja vagy csak a generátort?
Az ok az amit leírtál és Dr.pupu is megerősített.
A gyakorlatban ha négy egyformát teszel be, akkor sem történik észrevehető eltérés. Itt a szervizes srác régebben versenyzett és ebből kifolyólag padon végigpróbáltak mindenféle fúvókázást, tőle tudom hogyha 5-tel vagy többel tértek el a belsőktől, akkor volt érezhető változás. (tehát az azonos vagy a 2,5-del nagyobb nem volt érzékelhető)
Nekem volt bent 4db 110-es majd 4db 100-as de igazán nem vettem észre semmit. Sanyáéban 90-esek vannak és az is ment mint a barom. (amikor anno még én kezeltem a gázkart
Gyuszkónak is van kicsi,sajna az utolsóra már nem maradt időm,így lett döntetlen.
A Fiam bárkinek kedvezményesen tetovál , munkáira ha valaki kiváncsi :jelezze és teszek fel képeket