Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a generátort, de leszakadt a főtengelyen lévő bordásékszíjtárcsa a gumitárcsájáról is. Próbáltuk helyszínen javítani, de nem ment. Ma cserélve feszítőgörgő, vízpumpa, ékszíj, ékszíjtárcsa. Fel volt lazulva az önindító, szervószivattyú. Dolgos nap volt 4 óra alvás után
Azzal is csak 500m a limit.
Ingyen persze.
Hm. Akkor én elsőnek szeretnék egy kastélyt a Francia Riviérán.
Bármit , bárkinek az elképzelését megvalósitja
Okos ember messzire lát periszkóppal.
Most csak ez van, de este rakok fel többet
Mármint tankoztam!
Ezzel tanoztam először! .
http://youtu.be/2Pi2csqDGcI
Kösz Pupu,én már a ZX Spektrumon is játszottam Tank Commandot,persze az még egyszerűbb volt.
Hál istennek megtehettem hogy költök rá,volt karácsonyi ajándék pénz,év végi túlóra,még az asszonynak is jutott némi apró.
A tiédbe a 100-as biztos hogy kevés lenne. De miért nem jó úgy ahogy most van?

Hát nem tudom ha 100-as tennék bele nem torpanna meg?
Az biztos hogy Be k...hatják a japók hogy nem olyan karbit raktak rá mint a genesis-é,sokkal masszívabb az FZ-é volt még olyan,ebből még a csavarokat is kispórolták

A vízpumpát is az hajtja vagy csak a generátort?
Így van, mert a genesisé teljesen más felépítésű karburátor. (abba még vót anyag )
Az ok az amit leírtál és Dr.pupu is megerősített.
A gyakorlatban ha négy egyformát teszel be, akkor sem történik észrevehető eltérés. Itt a szervizes srác régebben versenyzett és ebből kifolyólag padon végigpróbáltak mindenféle fúvókázást, tőle tudom hogyha 5-tel vagy többel tértek el a belsőktől, akkor volt érezhető változás. (tehát az azonos vagy a 2,5-del nagyobb nem volt érzékelhető)
Nekem volt bent 4db 110-es majd 4db 100-as de igazán nem vettem észre semmit. Sanyáéban 90-esek vannak és az is ment mint a barom. (amikor anno még én kezeltem a gázkart )
ez 1 kemény járgány ezt sokan dicsérik Azt hittem csak én vagyok ilyen megszállott de Gyulám te lepipáltál
De neked ember is ül benne? mert az itten a lényeg meg a felszerelések rajta
Rakjad csak... Meglessük...
Az a pokolmacska is üt nagyot.
Gyuszkónak is van kicsi,sajna az utolsóra már nem maradt időm,így lett döntetlen.
Itt a reklám helye::

A Fiam bárkinek kedvezményesen tetovál , munkáira ha valaki kiváncsi :jelezze és teszek fel képeket