Nem használ, úgyhogy akkor szét kell szedni? :(
Frankó, megyek mindjárt dolgozni, ezen fogok csak idegeskedni, hogy folyik a benzin:)
Holnap délelőtt lesz időm rá max leghamarabb.. Bár lehet nem merek hozzákezdeni egyedül, a tankot sem tudom még, hogyan kell leszedni, gondolom előtte a benzint le kéne engedni belőle( ezt se tudom, hogy kell, itt nincs benzincsap ugye)...
Szóval lehet csak a hétvégén lesz belőle valami :/
Hali
Ilyen előfordul, ha sokáig áll a gép .
Jól mondják a fiuk:kicsit koccold meg az oldalát a karbinak .
Ha nem használ :szedd le és kézzel mozgasd meg az uszót :FINOMAN, NEHOGY ELÁLLITSD
mármint a karbi poharak alját kocogtasd
Két karbi van összekötve 1 túlfolyóra,a kettő közül valamelyik nem zár a tűszelep,valszeg mert felakadt az úszó
Vagyis nem vagyok biztos benne, hogy az a túlfolyó. Innen folyik, (pirossal bekarikáztam) ez a cső mozog egyébként, és ha jól láttam a másik oldalon is ilyen van, szóval 2 van belőle? De ott nem folyik, csak innen.
Frankó, megyek mindjárt dolgozni, ezen fogok csak idegeskedni, hogy folyik a benzin:)
Holnap délelőtt lesz időm rá max leghamarabb.. Bár lehet nem merek hozzákezdeni egyedül, a tankot sem tudom még, hogyan kell leszedni, gondolom előtte a benzint le kéne engedni belőle( ezt se tudom, hogy kell, itt nincs benzincsap ugye)...
Szóval lehet csak a hétvégén lesz belőle valami :/
Ilyen előfordul, ha sokáig áll a gép .
Jól mondják a fiuk:kicsit koccold meg az oldalát a karbinak .
Ha nem használ :szedd le és kézzel mozgasd meg az uszót :FINOMAN, NEHOGY ELÁLLITSD
Két karbi van összekötve 1 túlfolyóra,a kettő közül valamelyik nem zár a tűszelep,valszeg mert felakadt az úszó
Erröl minden Orbán ellenes hallgat...
Igen, eladta! Én pedig megláttam, ráültem, mentem vele, és rögtön beleszerettem :) Jó kis gép ez attól, hogy nem mai darab!