Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha gondolod itt lakom Tiszacsegén segítek bármiben ,de egy műszerész csavarhúzóval kocogtasd
az a túlfolyó csak nincs rajta a gumicső 2 db van 1-2 3-4 karbi között
Nem használ, úgyhogy akkor szét kell szedni? :(
Frankó, megyek mindjárt dolgozni, ezen fogok csak idegeskedni, hogy folyik a benzin:)
Holnap délelőtt lesz időm rá max leghamarabb.. Bár lehet nem merek hozzákezdeni egyedül, a tankot sem tudom még, hogyan kell leszedni, gondolom előtte a benzint le kéne engedni belőle( ezt se tudom, hogy kell, itt nincs benzincsap ugye)...
Szóval lehet csak a hétvégén lesz belőle valami :/
Hali
Ilyen előfordul, ha sokáig áll a gép .
Jól mondják a fiuk:kicsit koccold meg az oldalát a karbinak .
Ha nem használ :szedd le és kézzel mozgasd meg az uszót :FINOMAN, NEHOGY ELÁLLITSD
mármint a karbi poharak alját kocogtasd
Két karbi van összekötve 1 túlfolyóra,a kettő közül valamelyik nem zár a tűszelep,valszeg mert felakadt az úszó
Jól mondja Pupu,felakadt az úszó,csavarhúzó nyéllel kocogtasd meg,a tankot vedd le jobban hozzá férsz
Vagyis nem vagyok biztos benne, hogy az a túlfolyó. Innen folyik, (pirossal bekarikáztam) ez a cső mozog egyébként, és ha jól láttam a másik oldalon is ilyen van, szóval 2 van belőle? De ott nem folyik, csak innen.
Azt meg, hogy?
úszód felakadt kocogtasd meg
A túlfolyón. De csak az egyikből.
Az egyik karbiból folyik a benzin, ha be van indítva a motor.. Mi lehet a gond? :o
Jó reggelt mindenkinek
Sziasztok!
A 3 Gráciát is vihetné magával
Eddig OK, de ki legyen helyette?
Erröl minden Orbán ellenes hallgat...
na ezzel egytértek!
Hu fiuk egy régi ismerősöm németbő,l majd regizik ide nem láttam kb 20 éve, nagy motoros
Ja hogy mit vennél
IS vagy KV13?
Köszönöm!:)
Igen, eladta! Én pedig megláttam, ráültem, mentem vele, és rögtön beleszerettem :) Jó kis gép ez attól, hogy nem mai darab!