Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adamfzr
ehez tartozik

én csak megtanítottam kanyarodni

előzmény
A motort vagy aki vezeti?
Hali Thom
Van egy pár ha érdekel
Hali
Èrdekelne gyújtótrafó ha van valakinek.
én csak megtanítottam kanyarodni
Köszönöm ez jól esik
Azért örülök hogy minden rendben Veletek,nagyon régen írtál már hsz-t,tudom hogy van olyan téma amihez f.ngom sincs,de ez egyáltalán nem zavar,de tudom hogy bármikor számíthatok mindenki segítségére ,igaz sokakat nem ismerek személyesen,vagy csak telefonon keresztül ismerem,de őszintén írom hogy hiányoltalak itt a fórumon a sok hím közé kell egy erős csaj ,aki megmondja a tutit ha kell
Hát persze hogy nem

A tegnap estét? Pupu, eskü nem történt semmi...
Köszönjük

akkor most a Thomasé Andinál,az Ábrus-Ádám(mondjuk Ádám nem tett sokat hozzá a sikeres kollekcióhoz ) Thomasnál,
grat mindenkinek és sok-sok balesetmentes kilómétert
Ja, azt már el se merem mondani, hogy kifele is eltévedtünk

Csak hogy ne felejtsd el a tegnap estét, itt egy emlék

(Így nézett ki mielőtt bementünk az utcátokba)...
4 év alatt mentem vele 2600 km-t?
én nemtook olyan szép képet csinálni mint Andi, nameg a garázsbanlévő kupitól körbe sem tudom járni FZR1000 Ábrus edition
82.642km
Hát nem gondolod, hogy kint hagyom a hidegbe?

az oké, hogy a házban, de az ott szemben egy fűtőtest? Még fűtessz is rá?
Valami rémlett, hogy a tegnapi túl hosszúra sikeredett este után nem kerek a történet...
És amikor felébredtem valaki igen érdekes arccal nézett rám...

http://static.funpic.hu/_files...

EZZEL MEG ELÉG CIKI MENNI!
a tankot elég csak leemelni és hátrafordítani az ülés helyére mivel azt úgy is leszeded,a tank két oldalán a kormány nyaknál van 1-1 csavar és az ülés alatt,ha ezeket kiszeded akkor már mozdítható a tank,csak a szintjelző vezetékét kell figyelni mert az rövid lesz,azt meg egyszerűen széthúzod a csatinál,ez a tank alatt van