Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól néz ki én is gondolkodom valami hasonlón
csak annyi külömbséggel, hogy kipufogódobot
berakni az ülès alà. Nekem az nagyon bejön.
Tessék urak,Bobi barátom el készült a hátsó idommal! Már csak némi finomítás és a festés hiányzik!
Köszönöm a részletes leirást és a segitséget!
Akkor úgy tűnik,nem volt rossz vétel...
A fiesta megjárta a szervîzt. Úgy nèz ki egy rakás szilent kell elöl ès hátul. Nèmi talpas ès fèltengely gumiharang. Nameg olaj ès szűrők. Eddig jónak tűnik.
Jo reggelt!
Reggelt
Sziasztok!
Meg persze nyomassál fel ide képeket a vasról, mert különben látatlanban nem segítünk.
Nos:
Indulni általában úgy szeretnek hogy szivató ráhúz, gykapcsoló ON, piros kapcsoló RUN, pici gázt húzol (tényleg csak egy kicsit) és indítózol.
Pár mp járás után felszalad a fordulatszám akár 3-3500-ig is, ekkor visszatolod a szivatókart kb. középre, hogy 1800-2000 körül legyen a fordulat. Így járatod kb.egy percig majd lassan visszatolod a szivatót teljesen.
Ha minden oké akkor szépen beáll alapjáratra de ha gázadásra le akar fulladni akkor még rajta hagyod a szivatót és ha akarsz akkor el is indulhatsz vele. (ha nem, akkor járatod még egy kicsit aztán megint megpróbálhatod visszatolni, általában egy-két perc járatás után már visszatolt szivatóval is "vennie kell a lapot")
Általában 600-800m után visszatolhatod teljesen és akkor már normálisan kell hogy alapjárat legyen. (persze ez időjárás függő is, télen tovább kell neki a szivató mint nyáron)
Ha ez nem így van, akkor:
Megnézed hogy a gázbovdenek nem feszülnek-e valahol ha elfordítod a kormányt.
Ha ez jó, akkor:
Próbáld meg hogy beindítod, majd amikor már "meleg" és ahogy mondod ~2500 az alapjárata visszatolt szivatóval, akkor állítsd vissza az alapjárati csavart annyira hogy ez visszaessen 1000 körülire.
Az első képen láthatod a zöld karikában a gumidugót, vedd ki és mögötte találod az alapjárat állító csavart amit jobbra tekerve emeled, balra pedig csökkented az alapjáratot. (ezzel még nem fogsz "elrontani" semmit, bátran tekergetheted)
A második képen (amit adamfzr® főszerelő fórumtárs bocsátott a rendelkezésünkre) láthatod ugyanezt belül. (a piros nyúlnál van a csavar feje amit tekerni fogsz)
Ha ezt megtetted akkor párszor indítsd majd el hidegen is és aztán oszd meg itt hogy mit tapasztaltál.

Jótanács, mert ha jól emlékszem akkor nemrég vetted a vasat:
Elindulás után az első 3-4 km-en nem forgatjuk a gépet 4000-4500 fölé mert az olaj ilyenkor még hideg és igen komoly kopások léphetnek fel a még nem megfelelő kenés miatt magasabb fordulaton. (a siklócsapágyaknál és a vezérlés alkatrészeinél)
Ha már elindult felfelé a vízhőfok mérő műszer mutatója az még nem jelenti azt hogy az olaj is elérte a megfelelő hőfokot.
Ha már elég meleg az olaj és az út is száraz, valamint már megismerkedtél a Frézi menettulajdonságaival és kialakult a 145Le-t megillető tisztelet, akkor bátran feltépheted a pillangószelepeket és fekete gumicsíkot kenhetsz az aszfaltra hosszú hosszú métereken át.
Azért magyarázok ennyire részletesen mert nem tudom hogy mennyire vagy tapasztalt ebben műszakilag de így biztosan érthető.
Ha kérdésed van, nyomassad bátran, amit tudunk megteszünk.
Furcsa mert általában nem bírom az ilyen agyon formatervezett dolgokat de ez kéne.
"Ha jól utánaszámolok 6 e Ft-omba fájt ès az se kp. "
110.
2db aktív szemüveggel...
Hibátlan 80cm 3D wifi. Sony KDL32EX720
Hát még 1 topi a nash el
mesélj
Van egy Sony Tv-m eladó ha köll.
Már találtam 200x151 mèretűt 20ba. De az mèg sok
6ezerért még próbára is megéri
Ja, qvadrága ki kell találni v.mi okosat. Jövőhèten rákèrdek a melóhelyen nincs-e valami.
Ez egy messziről jött darab. Fel lehetett csavarozva a plafonra, mert konkrètan festèkes. festèskor nem szerelthettèk le + fejjel lefele vetített mìg vissza nem állîtottam. A gèpbe 1160 üzemóra van mìg a lámpába 1046. Mèg vissza van az èlettartamának 46 %-a. Magyar nyelv is van benne. Szèp kèpe van, de nincs hová vetîteni. Ha jól utánaszámolok 6 e Ft-omba fájt ès az se kp.
nekünk valami tv-kéne az új albérletbe nincs tv-nk. De egy jó projektor buli lehet! már régebben is gondolkoztam rajta. Mennyire tűnik frankónak?
ennyiért inkább falat festek