De, Feribácsira. (király palacsintát süt )
Az a hülyébbik fajta nyereg, olyan van a GTR-en is.
Letakarítod és sima szilikonsprével lefújod. (olyan autósboltossal)
Akkor könnyen a helyükre csúsznak a dolgok és nem is annyira rakódik rá a kosz.
Amikor a dugattyút nyomod vissza a helyére akkor nagyon vigyázz hogy nehogy begyűrd a karmantyút. (előtte persze polírozd fel hogy fincsi sima legyen a dugattyú felülete)
Bízz is mert a felújító készlet qrvdrága dolog már egy nyereghez is.
(ha viszont véletlenül ugyanakkora átmérőjű dugattyúja lenne mint az ezresnek elől /32mm/ akkor az ETZ-é jó lenne bele, ami a motorosboltban ~250Ft)
Oké na nyugi! majd meglátom. elöször elviszem a szakihoz meglátom ő mit mond. most olvasgattam egy két trisós oldalt de sok esetben azt mondják porózussá teszi a felületet és nem lesz szép.
Ez vállalható.
A szembe szomszédomnak is javasolták, cseréljen vezérmű szíjat, mert itt az ideje. Meg is fogadta, köv. 7en összegubancolódtak a szelepek. Oka: vez.szíj vezető görgő csavarja elnyíródott (görgőt cserélték) valszeg túlhúzták, vagy nem tettek új csavart, sztem mind2.
450 pengő volt a móka, a szerelő nem ismerte el, hogy ő baxta el. Szerinte anyaghiba.
Nézd csak meg a képet. (ennél jobb képem sajna nincs)
Ahol a sárga nyíl mutatja, az a gumikarmantyú és mellette láthatod hogy mekkora a "lyuk" ahová be kell mennie. (meg ott van mellette a benyomott másik dugattyú)
És mint a másikon látható, utána vissza is került a helyére.
Az oroszlánt tegnap reggel beadtam a szervizbe és most hoztam el.
Kicserélődött:
-komplett kuplung 29,600Ft (megnéztem, a kinyomócsapágy gyakorlatilag elfogyott és félig már elzabálta a lemezrugók közepét, belátható időn belül átszakadt volna)
-főtengely szimering a váltó felől (szivárgott már, mikor megvettem)
-féltengely szimeringek (ha már szét van szedve) a 3 szimering volt 6752Ft
-2L hajtóműolaj 6600Ft
-motortartó gumibakok:
jobb felső kitámasztó 7400Ft
jobb felső nagy 6652Ft
alsó hátsó 1950Ft
a kuplung alatti még teljesen jó, azt hagyták
-két hátsó spirálrugó 25584Ft
Munkadíj: 38000Ft
Összesen: 92.938Ft
Holnap reggel még visszaviszem mert mondták hogy ki kell cserélni az ékszíjfeszítő görgőt is mert el van gyengülve a rugója de mivel ez nem volt megbeszélve így ezt ma nem cserélték ki. Ez várhatóan még 17.200Ft lesz.
Decemberben vettem bele:
-akksit: 17.500Ft
-és cseréltettem ki az első rugókat a toronycsapágyakkal együtt 60.000Ft (mivel december 22-én este összerogyott az eleje a parkolóban)
Ha csak úgy simán ráhúzod a karmantyút akkor annak nagynak is kell lennie rá. (az új is az lesz)
Takarítsd ki a hornyát a nyeregben, szilikonozd le és tedd be a helyére. Ott majd meglátod hogy mégsem nagy bele. (ha akkora lenne a karmantyú mint a dugattyú, akkor összerakva nem tömítene.
Az a hülyébbik fajta nyereg, olyan van a GTR-en is.
Letakarítod és sima szilikonsprével lefújod. (olyan autósboltossal)
Akkor könnyen a helyükre csúsznak a dolgok és nem is annyira rakódik rá a kosz.
Amikor a dugattyút nyomod vissza a helyére akkor nagyon vigyázz hogy nehogy begyűrd a karmantyút. (előtte persze polírozd fel hogy fincsi sima legyen a dugattyú felülete)
(ha viszont véletlenül ugyanakkora átmérőjű dugattyúja lenne mint az ezresnek elől /32mm/ akkor az ETZ-é jó lenne bele, ami a motorosboltban ~250Ft)
Basszus lehet befürödtem ezzel a dobbal.
A szembe szomszédomnak is javasolták, cseréljen vezérmű szíjat, mert itt az ideje. Meg is fogadta, köv. 7en összegubancolódtak a szelepek. Oka: vez.szíj vezető görgő csavarja elnyíródott (görgőt cserélték) valszeg túlhúzták, vagy nem tettek új csavart, sztem mind2.
450 pengő volt a móka, a szerelő nem ismerte el, hogy ő baxta el. Szerinte anyaghiba.
Ahol a sárga nyíl mutatja, az a gumikarmantyú és mellette láthatod hogy mekkora a "lyuk" ahová be kell mennie. (meg ott van mellette a benyomott másik dugattyú)
És mint a másikon látható, utána vissza is került a helyére.
Használt vasnál nem lehet tudni.
http://youtu.be/C7lE6mXN2tA
És hogy kell zsírtalanítani elötte?
Kicserélődött:
-komplett kuplung 29,600Ft (megnéztem, a kinyomócsapágy gyakorlatilag elfogyott és félig már elzabálta a lemezrugók közepét, belátható időn belül átszakadt volna)
-főtengely szimering a váltó felől (szivárgott már, mikor megvettem)
-féltengely szimeringek (ha már szét van szedve) a 3 szimering volt 6752Ft
-2L hajtóműolaj 6600Ft
-motortartó gumibakok:
jobb felső kitámasztó 7400Ft
jobb felső nagy 6652Ft
alsó hátsó 1950Ft
a kuplung alatti még teljesen jó, azt hagyták
-két hátsó spirálrugó 25584Ft
Munkadíj: 38000Ft
Összesen: 92.938Ft
Holnap reggel még visszaviszem mert mondták hogy ki kell cserélni az ékszíjfeszítő görgőt is mert el van gyengülve a rugója de mivel ez nem volt megbeszélve így ezt ma nem cserélték ki. Ez várhatóan még 17.200Ft lesz.
Decemberben vettem bele:
-akksit: 17.500Ft
-és cseréltettem ki az első rugókat a toronycsapágyakkal együtt 60.000Ft (mivel december 22-én este összerogyott az eleje a parkolóban)
Takarítsd ki a hornyát a nyeregben, szilikonozd le és tedd be a helyére. Ott majd meglátod hogy mégsem nagy bele. (ha akkora lenne a karmantyú mint a dugattyú, akkor összerakva nem tömítene.