Hát igen, csak most lett összerakva, lehet megint szétszedni. Vagy pedig a markolatnál kellene akkor szétszedni, csak arra még rá kell jönni, hogyan kell:)
Ha ez megnyugtat akkor nekem saját gyártású fonott szálas bovden van és csak húzó Aki ügyes az rendel a bovdengyárbol fonott bovdent plusz kiegészitöket fillérért . 10 m volt postával ha jól emlékszek 1200ft
Benzin-levegő keverék, ki vagy a hengerekben.
Sűríttessék meg a Te helyed!
Jöjjön el a robbanásod!
Legyen meg a teljesítményed, mint a motorban, úgy a fékpadon is!
Mindennapi benzinünket add meg nekünk ma!
És bocsásd meg vétkeinket!
Miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk intézkedőnek.
És ne vígy minket a fogdába!
De szabadíts meg a büntető pontoktól!
Végre megoldódott a túlfolyós problémám.
Most már más a gond. Gázbovden.
Ha fordítom a kormányt, rögtön húzza a gázt. Ugye a gázbovden ha egy helyben maradna ott a kormánymarkolatnál, nem fordulna el, akkor nem húzná a gázt rögtön. Mit lehet vele csinálni? Semmit, csak gázbovden csere a megoldás? Honnan tudok ehhez venni? (FZ 750 1985)
http://kalkulatorlap.hu/atiras... Az idén kicsit emeltek megint 87850 ft nekem az ezres na nem lesz csere bere mostanság csak ha totálkár áll be . Bár evvel eddig is tisztába voltam .
Téli olimpia megnyitó van.
5/6 0 dmg úgy hogy leláncolom ráadásul
Az is lehet, hogy csak befeszül neki valahol, vagy nem jó helyen van elvezetve.
Miért lehet 2 félét kapni hozzá? Ez nekem nem világos:)
Sűríttessék meg a Te helyed!
Jöjjön el a robbanásod!
Legyen meg a teljesítményed, mint a motorban, úgy a fékpadon is!
Mindennapi benzinünket add meg nekünk ma!
És bocsásd meg vétkeinket!
Miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk intézkedőnek.
És ne vígy minket a fogdába!
De szabadíts meg a büntető pontoktól!
Vagy akkor nem tudom..
Most már más a gond. Gázbovden.
Ha fordítom a kormányt, rögtön húzza a gázt. Ugye a gázbovden ha egy helyben maradna ott a kormánymarkolatnál, nem fordulna el, akkor nem húzná a gázt rögtön. Mit lehet vele csinálni? Semmit, csak gázbovden csere a megoldás? Honnan tudok ehhez venni? (FZ 750 1985)
90% az ára 15e
tel:06307316232