Sajna nem csak erről van szó.
Megveszik a hordós olcsó olajat, és házi palackozású literes Castrol meg Mobil1 lesz belőle a kunsági tanyavilágban
laikus meg se tudja különböztetni a gyáritól, de általában rosszabb a szaga nem friss kenőolaj szag, hanem szúrós-savas, legalábbis én így tapasztaltam.
Azért ha kicsit jobban után olvasgattok ennek az "olajhamísitásnak " Akkor ott azt is leirják ,hogy azok az olajak is hamísnak vannak titulálva amit nem Hungariba szánnak közben ugyan az van benne . semmi különbés köztük Csak hogy nem ide indult de ugye az ÁFA Béfa körüli anyagiak finomabbá teszik az árát .Nem kell annyira beszarni
A Mo.n eladott olajak fele hamisítvány... olyan mondta, akinek autósbolt-hálózata van
Sztem én is bexoptam 1x BMW LL04-es olajjal, pedig azt pesten vettem, egy BMW fórumos kisebb Isten csókától, de szerintem ő így nyomja ő a topic lelke, és mindenki megvesz tőle mindent na én azóta nem.
Fura. Nyakamat tenném rá, h a pasas ( ábrusszerű fazon) 6ezrenként maga cserélt olajat. A storyd egybecseng az én hamisolajos rémálmaimmal most a darázsgarázsban vettem repsol nagyrobeszolajat jó drágán. ( kíváncsi lennék mennyire más az olaj terhelése nedves kuplung nélkül. ) ja, egy konkrét hiba van a bálnán: nem világít a csomagtérvilágítás... )
Nem feltétlenül, mert ez nem egy besült-beállt csapágyazás.
Ez a (már) gyenge minőségű kenőanyag miatt lett ilyen, itt az olajfilm nem volt egyenletes a súrlódó felületek között és egyszerűen elfogyott az anyag.
Ha jól megnézed akkor ki van pattogva a cementált felület a vez.tengelyen, a himba felülete és a bütyök meg olyan mintha beleköszörültek volna.
Az egyenletes kopási kép egyáltalán nem ilyen, hanem az egyenletes-körkörös anyagvesztéssel jár.
Ha láttál már esetleg élőben Metabond vagy bármi hasonló bemutatót akkor azon megnézheted hogy nem kell hogy megégjen a felület ahhoz hogy ekkora mértékű kopás létrejöjjön. (meg azt is hogy hajtogathatják sokan hogy ez hülyeség és egy jó olajnál nincs jobb, de erre itt valahogy még senki sem tudott elfogadható magyarázatot adni hogy ez tulajdonképpen most miért is nem működik vagy ne adj Isten egyenesen tönkreteszi a motort )
Megveszik a hordós olcsó olajat, és házi palackozású literes Castrol meg Mobil1 lesz belőle a kunsági tanyavilágban
laikus meg se tudja különböztetni a gyáritól, de általában rosszabb a szaga
Sztem én is bexoptam 1x BMW LL04-es olajjal, pedig azt pesten vettem, egy BMW fórumos kisebb Isten csókától, de szerintem ő így nyomja
http://youtu.be/muIycLgqBLY
Ez a (már) gyenge minőségű kenőanyag miatt lett ilyen, itt az olajfilm nem volt egyenletes a súrlódó felületek között és egyszerűen elfogyott az anyag.
Ha jól megnézed akkor ki van pattogva a cementált felület a vez.tengelyen, a himba felülete és a bütyök meg olyan mintha beleköszörültek volna.
Az egyenletes kopási kép egyáltalán nem ilyen, hanem az egyenletes-körkörös anyagvesztéssel jár.
Ha láttál már esetleg élőben Metabond vagy bármi hasonló bemutatót akkor azon megnézheted hogy nem kell hogy megégjen a felület ahhoz hogy ekkora mértékű kopás létrejöjjön. (meg azt is hogy hajtogathatják sokan hogy ez hülyeség és egy jó olajnál nincs jobb, de erre itt valahogy még senki sem tudott elfogadható magyarázatot adni hogy ez tulajdonképpen most miért is nem működik vagy ne adj Isten egyenesen tönkreteszi a motort
És erre nem mentség a 100e km sem.
Itten rend van