Végre egy őszinte km óra állás.
P hétfőn vonul be a szervizbe.
-komplett kuplungcsere (ez csörög-zörög mint egy teli takarékpersely)
-féltengely szimeringek (ha már szét van szedve)
-váltóolaj
-főtengely szimering (ez szivárog)
-motortartó bakok (úgy döntöttem hogy mind a négy)
-ékszíj és környéke mert nekem az is gyanús
-a két hátsó rugó (össze van már ülve, most látszik igazán ahogy ki lett cserélve a két első)
Sziasztok
Nagyobb baj, hogy 2002-es és unijós rendszámú (kb 2005-ös). Valószínűleg rommá törték külföldön és úgy hozták be kicsi országunkba. És mint köztudott tőlünk nyugatabbra élők nem igazán a lágy vezetési stílus hívei általában. Rendszeresen szervizelik a járműveiket, de nem igazán értik miért ne padlózhatnák le a gépet -10 fokban indítás után 3,5 másodperccel.
Szívesen.
Viszont látva hogy kezdő vagy az "erőgépek" használatában (két keréken) így egyelőre felejtsd is el a gumicsíkos hasonlatomat.
A 145 Le gyakorlatlan kézben (és a tiéd az lesz még jó darabig, ezt fogadd el) életveszélyes fegyver, amihez alapos "kiképzés" szükséges.
Az FZR és korabeli bajtársai (GSXR1100, ZZR1100, CBR900/1000) ma már öreg vasnak számítanak és vannak már gyorsabbak-erősebbek de ne feledjük hogy a 300 éves szamurájkardot kivéve a vitrinből az ugyanolyan halálos fegyver mint egy mostani kard.
Épp ezért fokozatosan ismerkedj meg a motor súlyával és erejével, ez hosszú tanuló lesz.
Már a bájos kis 600-as Frézi is könnyen "agresszívvá" válik ha olyan kezeli aki tapasztalatlan/tiszteletlen még, az ezredes viszont nem megfelelő tisztelet esetén egy vállrándítással figyelmeztetés nélkül maga alá gyűr, kérlek ezt a saját érdekedben vedd komolyan, az ezres sportgépek NEM! kezdőmotorok.
Persze ez nem azt jelenti hogy akkor velük nem lehet megtanulni motorozni és félni kellene tőle de a tisztelet mindenképpen szükséges a tartós és jó kapcsolathoz. (olyan ez mint kezdőként egy profi szexpartnerrel kezdeni: elképzelted már százszor is hogy hogy megy ez de aztán amikor benne vagy akkor olyan dolgokat élhetsz meg amikről azt sem tudtad hogy létezik, na meg hogyha durvulsz vele akkor az ennyire fáj )
Sok sikert és boldogságot az új partnerhez.
Sok folyadék,és nem görcsöl a csukló. Az enyémet utoljára Ábrus próbálta ki,amikor megvettem. Azóta sem volt meghajtva,és nem is lesz,legalábbis nálam.
Nagyon vigyázz vele mert ez megy mint a barom. Nekem egy év kellett mire hozzászoktam és megtanultam mi az amit lehet és mit nem. Pedig enyém csak 750-es.
P hétfőn vonul be a szervizbe.
-komplett kuplungcsere (ez csörög-zörög mint egy teli takarékpersely)
-féltengely szimeringek (ha már szét van szedve)
-váltóolaj
-főtengely szimering (ez szivárog)
-motortartó bakok (úgy döntöttem hogy mind a négy)
-ékszíj és környéke mert nekem az is gyanús
-a két hátsó rugó (össze van már ülve, most látszik igazán ahogy ki lett cserélve a két első)
Nagyobb baj, hogy 2002-es és unijós rendszámú (kb 2005-ös). Valószínűleg rommá törték külföldön és úgy hozták be kicsi országunkba. És mint köztudott tőlünk nyugatabbra élők nem igazán a lágy vezetési stílus hívei általában. Rendszeresen szervizelik a járműveiket, de nem igazán értik miért ne padlózhatnák le a gépet -10 fokban indítás után 3,5 másodperccel.
Ezek a srácok az igazi lovasok,minden tiszteletem az övék!
nekem a 2012 tetszik nagyon
Viszont látva hogy kezdő vagy az "erőgépek" használatában (két keréken) így egyelőre felejtsd is el a gumicsíkos hasonlatomat.
A 145 Le gyakorlatlan kézben (és a tiéd az lesz még jó darabig, ezt fogadd el) életveszélyes fegyver, amihez alapos "kiképzés" szükséges.
Az FZR és korabeli bajtársai (GSXR1100, ZZR1100, CBR900/1000) ma már öreg vasnak számítanak és vannak már gyorsabbak-erősebbek de ne feledjük hogy a 300 éves szamurájkardot kivéve a vitrinből az ugyanolyan halálos fegyver mint egy mostani kard.
Épp ezért fokozatosan ismerkedj meg a motor súlyával és erejével, ez hosszú tanuló lesz.
Már a bájos kis 600-as Frézi is könnyen "agresszívvá" válik ha olyan kezeli aki tapasztalatlan/tiszteletlen még, az ezredes viszont nem megfelelő tisztelet esetén egy vállrándítással figyelmeztetés nélkül maga alá gyűr, kérlek ezt a saját érdekedben vedd komolyan, az ezres sportgépek NEM! kezdőmotorok.
Persze ez nem azt jelenti hogy akkor velük nem lehet megtanulni motorozni és félni kellene tőle de a tisztelet mindenképpen szükséges a tartós és jó kapcsolathoz. (olyan ez mint kezdőként egy profi szexpartnerrel kezdeni: elképzelted már százszor is hogy hogy megy ez de aztán amikor benne vagy akkor olyan dolgokat élhetsz meg amikről azt sem tudtad hogy létezik, na meg hogyha durvulsz vele akkor az ennyire fáj
Sok sikert és boldogságot az új partnerhez.