Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szèp napot mindenkinek!
Szép napot
Már kisütött a napocska--igaz kifőzni nem fog
Vettek? max loptak... Hát nem volt egy bonyolult porlasztója, az biztos
Mi kb. 100 km-t mentünk vele napnta, és minden este megtankoltuk, mert feléig se volt már addigra bár szántást kapott egész nap.

Azér szép idők voltak azok, jó, ha az ember 20 éves. Kemény és xar meló volt, de mi röhögtünk egész nap (a főnök nem annyira )
Igaz,2.4-es Volga motorja volt,amit annó asszem a Sevitől vettek,12 liter volt alaphangon.
Ne akarj ilyet, szar kényelmetlen, hangos, huzatos, qrva sokat eszik, cserébe nem megy. Egyedül tanyára való.
Hát igen, a boldog 86-91 évek... lenyomtam ott 3 évet, plusz a katonaságot.
Most is dolgoznom kell majd, megyek a céghez fel PCt meg ajtót javitani, látod, milyen korán keltem
Nekünk is volt,mármint az alakulatnak,UAZ 452 volt a harci kódja.
de olyan szűk millió alatt nincs értelmes hihetetlen áraik vannak
persze, bírnám is. Sztem király, de a legkirályabb egy parancsnoki lenne az igazán királyság
kíváncsi lennék, hogy a túraplexi nagyobb szopás-e nyáron ugyanazért, amiért ilyenkor jó
Akkor ez abban az időben lehetett amikor még dolgoztál.
Akkor biztos tudod hogy csörög-zörög, nyeklik-nyaklik de elmegy szinte mindenhol.
Mikor katona voltam ilyen volt a mentő a laktanyában.
Elég durva tüdőgyulladással vittek vele a kórházba, a stabil 60-as tempó és a bömbölő hangzavar mellett komolyan foglalkoztatott a gondolat hogy nem érek be élve hogy megmenthessenek.
Én még vezettem is, hóban, földuton, vasút mellett. Mikor még ott melóztam a vasuti távközlöknél, katasztrófa helyzet volt, és ilyennel mentünk hibára. Mindenütt elmegy.
Sziasztok!
Szükségem lenne FZR 600 as jobb és bal oldali idomra!
Akinek van eladó kérem szóljon!
Karc, rossz festés vagy szin nem számít, ha törött volt és javítva van sem baj csak darab ne hiányozzon belőle!

Kérdésem: FZR 500 as idom passzol FZR 600-ra? Van valakinek iylen tapasztalata?

Előre is köszönöm a segítséget!
igen! csapattag voltam debrecenben jópár éve a hőlégballon világkupafutamon, és ott mior nem repültem, akkor nekem jutott a megtiszteltetés (muhaha), hogy a jószág után menjek hegyen völgyön át. Duplakuplung, miegymás.
Ültél te ilyenben?
hogy megváltozott a zuttyanás után a hátsó ajtó hézagja
Szevasztok!

Na elméletileg ma megoldódott a gondom elméletben. Fehérváron van egy cég és 1-2000ft-ért újra eloxálják rendesen!
Épp azt írtam hogy nem mindegy mert 2,4 alatt sz&r volt.
De hogy te "kitapasztalod" azt a pár tizedet egy ilyen mérleghinta futóműnél, na arra baromi kíváncsi lennék hogy hány mp-et javulnál körönként.
Egy ilyennek pályán max. 'tűrhető' illetve 'nem jó' fokozata van és ne téveszd már össze egy precíz futóművű GSXR 600/1000-rel vagy egy R1-gyel aminél valóban érezhető a változtatás. (aminek mellesleg szintén 2,5/2,5-2,9-et ad meg a gyár)