itt Debrecenben van egy Kawasaki 400-as amit lehet A2-vel vezetne. Egy kollégámé. Jó a motor, csak nem motorozik már a csaja miatt, meg autót akar. igaz az 5 kiló.
Én is próbáltam rákeresni de sajnos nem jártam sikerrel. Az alkatrészellátásra sokan panaszkodnak ahogy olvastam. Ráadásul messze is van. Inkább hagyom és még várok a nagy Ő-re :) Itt a fórumosok között nincs valakinek eladó 400-600 Fzr-je? Amit lehet vezetni A2-vel :)
én se értek hozzá, de a google képkereső fz400r keresőkifejezésre hoz fel találatot ami olyan mint ez.
Bár az nem jelenti azt hogy rossz, habár ez egy japán belpiacos gép, azaz macerás a műszaki, (mondom én akinek eltérő motorszámmal is műszakit kapott a motor) alkatrész nincs, vagy csak aranyárban, de legalább olcsó a motor.
Hali
Először is ha valamit szeretnél a fórumos tagoktól:tisztelj meg minket az adatlapod kitöltéséval.
Ellenkező esetben nem kapsz választ.
Üdv:jóakaró
Sziasztok. segítségeteket szeretném kérni.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_400_friss_vizsga-7
630876
Ez FZR? Nem FZ? Én nem tudom eldönteni nem vagyok képben a Yamaháknál. 100-ért nektek nem gyanús egy kicsit, hogy egy széthajtott roncs az egész?
Hali Gali Fiatalok.
Motorozás helyett fórumoztok?
Ma felugrottam Pestre mocival, olyan jó idő volt.
/mással nem tudtam volna,mert a gyerek Hondája elé került egy őz,igy az enyémet vitte./
Haza fele jöttem át gyalog a klauzál téren, a kezemben egy nagy balta/ amit még nyáron vittam fel bontásra/ szemben velem jött 2 rendőr .Lazán feldobtam a vállamra/egy kötéllel / és felültem a motorra. Csak álltak ott megkövülten és én elrepesztettem.
Mer te óddtájmer szemű vagy
Nekem (ha már ilyesmi) egy VW kisbusz jönne be, V6-al, TD, megy mint a golyó, és kényelmesen.
Mikor mentem fel Pestre vsütörtökön, az M5ö-ön villogó kékek, elöl egy rendőr Octávia, mögötte feka nagy Audi, mögötte T4 busz, a végén még egy yard.
Én olyan 130 körül poroszkáltam (nedves, kicsit ködös, 0 fok körül) ezek vagy +50-el mentek el... erre van pénzünk, hogy rohadna meg mind biztos a köcsög lézerjani volt, az mászkál le-fel állandóan.
De hazafelé velem is történt kaland: egy kavics bebaxta az ablakom elöl, szerencsére az álló lapát felett lent, nincs látótérbe - de azé örültem marhára
Bár az nem jelenti azt hogy rossz, habár ez egy japán belpiacos gép, azaz macerás a műszaki, (mondom én akinek eltérő motorszámmal is műszakit kapott a motor) alkatrész nincs, vagy csak aranyárban, de legalább olcsó a motor.
Semmi baj. Remélem a többi fórumozó tud segíteni.
Először is ha valamit szeretnél a fórumos tagoktól:tisztelj meg minket az adatlapod kitöltéséval.
Ellenkező esetben nem kapsz választ.
Üdv:jóakaró
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_400_friss_vizsga-7
630876
Ez FZR? Nem FZ? Én nem tudom eldönteni nem vagyok képben a Yamaháknál. 100-ért nektek nem gyanús egy kicsit, hogy egy széthajtott roncs az egész?
Motorozás helyett fórumoztok?
Ma felugrottam Pestre mocival, olyan jó idő volt.
/mással nem tudtam volna,mert a gyerek Hondája elé került egy őz,igy az enyémet vitte./
Haza fele jöttem át gyalog a klauzál téren, a kezemben egy nagy balta/ amit még nyáron vittam fel bontásra/ szemben velem jött 2 rendőr .Lazán feldobtam a vállamra/egy kötéllel / és felültem a motorra. Csak álltak ott megkövülten és én elrepesztettem.
Nekem (ha már ilyesmi) egy VW kisbusz jönne be, V6-al, TD, megy mint a golyó, és kényelmesen.
Mikor mentem fel Pestre vsütörtökön, az M5ö-ön villogó kékek, elöl egy rendőr Octávia, mögötte feka nagy Audi, mögötte T4 busz, a végén még egy yard.
Én olyan 130 körül poroszkáltam (nedves, kicsit ködös, 0 fok körül) ezek vagy +50-el mentek el... erre van pénzünk, hogy rohadna meg mind
De hazafelé velem is történt kaland: egy kavics bebaxta az ablakom elöl, szerencsére az álló lapát felett lent, nincs látótérbe - de azé örültem marhára