Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm :)
És az a motor eladó is vagy megtartja porosodni? :)
minimum
? Feribácsinál ez alap, mert neki legalább 2 darab mindig van
Húú most látom adonyi leszel .irigyellek titeket két fzr egy faluban ez nem gyakori
Na ?
na!
itt Debrecenben van egy Kawasaki 400-as amit lehet A2-vel vezetne. Egy kollégámé. Jó a motor, csak nem motorozik már a csaja miatt, meg autót akar. igaz az 5 kiló.
Ez elsőre is látszik hogy mi. Ne basszatok már ki velem
szia Feribá háát igeen ez olyan igazi feribácsis jelenet lehetett
Én is próbáltam rákeresni de sajnos nem jártam sikerrel. Az alkatrészellátásra sokan panaszkodnak ahogy olvastam. Ráadásul messze is van. Inkább hagyom és még várok a nagy Ő-re :) Itt a fórumosok között nincs valakinek eladó 400-600 Fzr-je? Amit lehet vezetni A2-vel :)
szèp estèt mindenkinek!
én se értek hozzá, de a google képkereső fz400r keresőkifejezésre hoz fel találatot ami olyan mint ez.
Bár az nem jelenti azt hogy rossz, habár ez egy japán belpiacos gép, azaz macerás a műszaki, (mondom én akinek eltérő motorszámmal is műszakit kapott a motor) alkatrész nincs, vagy csak aranyárban, de legalább olcsó a motor.

Semmi baj. Remélem a többi fórumozó tud segíteni.
Sajnos nem értek hozzá:
Oké beszélgetni azt lehet
Ennél több információt sajnos nem kívánok megosztani :)
ugyanmár Feribácsi. Ne legyél ilyen szívtelen. Nem akar ide feljárni beszélgetni, csak néhány infót szeretne.
Hali
Először is ha valamit szeretnél a fórumos tagoktól:tisztelj meg minket az adatlapod kitöltéséval.
Ellenkező esetben nem kapsz választ.
Üdv:jóakaró
Sziasztok. segítségeteket szeretném kérni.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_400_friss_vizsga-7
630876
Ez FZR? Nem FZ? Én nem tudom eldönteni nem vagyok képben a Yamaháknál. 100-ért nektek nem gyanús egy kicsit, hogy egy széthajtott roncs az egész?
Hali Gali Fiatalok.
Motorozás helyett fórumoztok?
Ma felugrottam Pestre mocival, olyan jó idő volt.
/mással nem tudtam volna,mert a gyerek Hondája elé került egy őz,igy az enyémet vitte./
Haza fele jöttem át gyalog a klauzál téren, a kezemben egy nagy balta/ amit még nyáron vittam fel bontásra/ szemben velem jött 2 rendőr .Lazán feldobtam a vállamra/egy kötéllel / és felültem a motorra. Csak álltak ott megkövülten és én elrepesztettem.
Én nem tudom bazzeg biztos bennem van a hiba, de nekem ez jobban tetszik...
halihó! sziasztok
Mer te óddtájmer szemű vagy
Nekem (ha már ilyesmi) egy VW kisbusz jönne be, V6-al, TD, megy mint a golyó, és kényelmesen.
Mikor mentem fel Pestre vsütörtökön, az M5ö-ön villogó kékek, elöl egy rendőr Octávia, mögötte feka nagy Audi, mögötte T4 busz, a végén még egy yard.
Én olyan 130 körül poroszkáltam (nedves, kicsit ködös, 0 fok körül) ezek vagy +50-el mentek el... erre van pénzünk, hogy rohadna meg mind biztos a köcsög lézerjani volt, az mászkál le-fel állandóan.
De hazafelé velem is történt kaland: egy kavics bebaxta az ablakom elöl, szerencsére az álló lapát felett lent, nincs látótérbe - de azé örültem marhára