Látom tényleg jól megy ha prémium napokat is kaptál egy szakajtó arannyal együtt.
Én a frissítés óta csak halni bírok és az artyt kivéve mindegy hogy mivel megyek.
A Dicker Max-al már én is elnyertem a "Nagy Kaliberű" kitüntetést.Hetes-nyolcas szintűvel még nem,ott már nagyon vadásznak a kisebbekre.A magas költségek miatt először mindig a kisebbeket lövik,egy kilövéssel vagy több sebzéssel már nullszaldósok.Ezért pontokra inkább ötös-hatos szinten szoktam gyűjtögetni.Hétvégén diszkont leértékelés volt,vettem egy ötös Matilda BP-t,ez át tudja ütni a KV 1-et,vadásztam is rájuk.
Azért, mert amit te kész lakkozott felületnek látsz, na az egy fényező szemének (és kezének) még egy érdes-rücskös valami amit szép sima egyenletes felületté kell csiszolni (nyilván nagyon finom papírral) és felpolírozni. Akkor lesz szép egyenletes felület ami olyan mint a tükör. (és kezd kötözködni a magamfajta ügyfél hogy jó, de ott meg ott látszik hogy megtörik a fény )
Hát én nem így képzeltem el, meglátszik, hogy laikus vagyok a témában. :D Egy dolgot viszont egyáltalán nem értek: a lakkozott festést miért kell csiszolni? Ez valahogy nem fér a fejembe. Egyébként köszi a választ!
Én a frissítés óta csak halni bírok és az artyt kivéve mindegy hogy mivel megyek.
Jött Csövi a babykért és mondom vájá má tankozok nem lehet megszakítani, és várt még 3 percet