Mert ezen a megoldáson láccik, hogy mi volt a cél: túrásítani.
Csakhogy így a kormányszarvak nem tengely körül forognak, hanem "lengenek" úgy kell vezetni, mint egy Robi50 kistraktort
Szóval a motor is el lett baxva, és még jó se lesz, meg szép se
de mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, Sanyi bemutatta, én meg véleményeztem, nincs ebből harag
Ezt az 'akkor vegyen ezt vagy azt' dolgot sosem értettem hogy miért jó mondogatni. ("ha nem jár 130-140 felett akkor adja el a gsxr 600-at és vegyen egy MZ-t" meg a hasonlók)
Ha egy túramotoron így akar ülni akkor miért ne tehetné?
Hát ilyet valóban nem csinálunk.
Ha az a cél hogy hátrébb és magasabban legyen a kormány akkor kell venni egy olyan kormányt.
Ott megvan az eredeti csőkormány befogó, nem is értem a betét okát.
Bármilyen tökéletesen is tud fújni valaki,bármilyen jó felszerelése, kamrája is van , nem minden esetben de azért 80-90 százalékában az utolsó 10 percben mindig belekerül valami szemcse
Na most ezt vagy benyeli valaki és odaadja úgy ,vagy visszacsiszolja az egészet és kipolírozza a szemcséket ill az esetleges narancsokat.
Hidd el ne kezdj nagy műveletbe,ha nincs is most úgy pénzecske vagy gyűjts,vagy fújd le egy 1000 ft-osmatt fehérrel oszt csókolom
na jó, nem piszkáljuk, csak azért, mert nem száguldozó idióta
Különben is, úgy is vesz egy GTR-t, mert havonta belinkel egyet ide
http://youtu.be/1hzC4jSnRis
Csakhogy így a kormányszarvak nem tengely körül forognak, hanem "lengenek" úgy kell vezetni, mint egy Robi50 kistraktort
Szóval a motor is el lett baxva, és még jó se lesz, meg szép se
de mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, Sanyi bemutatta, én meg véleményeztem, nincs ebből harag
Ha egy túramotoron így akar ülni akkor miért ne tehetné?
Ha az a cél hogy hátrébb és magasabban legyen a kormány akkor kell venni egy olyan kormányt.
Ott megvan az eredeti csőkormány befogó, nem is értem a betét okát.
( Yamaha fzr 400r exup ) További szép hétvégét mindekinek!
Mentem egy karikát az exeddel és titkon megbeszéltük, hogy igen jó lesz nekünk együtt
Na most ezt vagy benyeli valaki és odaadja úgy ,vagy visszacsiszolja az egészet és kipolírozza a szemcséket ill az esetleges narancsokat.
Hidd el ne kezdj nagy műveletbe,ha nincs is most úgy pénzecske vagy gyűjts,vagy fújd le egy 1000 ft-osmatt fehérrel oszt csókolom