Az jó.
(120/70-17)
Fontos! Ha kiveszed a hátsó kereket akkor jobb oldalon a féknyeregtartó és a kerékagy között (a tengelyen) van egy nagy alátét (ugyanolyan mint a tengelyanya alatt) az MINDIG kerüljön be oda mert az hézagolja középre a féknyerget.
A másik:
A dobozplatni alatt találsz két U alakú lemezt (hézagolónak van ott) azzal lejjebb tudod engedni a hátsó lábtartókat.
Inkább az elsőt nézd meg, az szerintem inkább a határon van.
De szerintem idén még elmehetsz ezekkel a gumikkal és aztán eldöntöd hogy meg akarod-e tartani a gépet vagy nem. Addig szerintem ne nagyon költs rá.
Hát még én...
De már másodszorra voltam vele az okmányban, mert elsőre nagyon nem akarták a dolgot, kapásból elzavartak ... Úgyhogy csak Mozaik lett a vége, de legalább sikerült
Egyrészt még az exupok is 170-essel jöttek ki gyárilag, másrészt mivel te sem vagy az a lapon fordulós rider így élvezhetőbb és könnyebb lesz vele kanyarodni.
(120/70-17)
Fontos! Ha kiveszed a hátsó kereket akkor jobb oldalon a féknyeregtartó és a kerékagy között (a tengelyen) van egy nagy alátét (ugyanolyan mint a tengelyanya alatt) az MINDIG kerüljön be oda mert az hézagolja középre a féknyerget.
A másik:
A dobozplatni alatt találsz két U alakú lemezt (hézagolónak van ott) azzal lejjebb tudod engedni a hátsó lábtartókat.