Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó.
(120/70-17)
Fontos! Ha kiveszed a hátsó kereket akkor jobb oldalon a féknyeregtartó és a kerékagy között (a tengelyen) van egy nagy alátét (ugyanolyan mint a tengelyanya alatt) az MINDIG kerüljön be oda mert az hézagolja középre a féknyerget.
A másik:
A dobozplatni alatt találsz két U alakú lemezt (hézagolónak van ott) azzal lejjebb tudod engedni a hátsó lábtartókat.
Még nem mentem vele
Akkor egy elsőt nèzek hozzá. Ez a mèret jó ami rajta van vagy itt is èrdemes más...
Ez a közepén már eléggé a határon van. Még megvan 2mm de ezzel azért már óvatosan ha vizes az út.
ezmeg az első
Inkább az elsőt nézd meg, az szerintem inkább a határon van.
De szerintem idén még elmehetsz ezekkel a gumikkal és aztán eldöntöd hogy meg akarod-e tartani a gépet vagy nem. Addig szerintem ne nagyon költs rá.
aha királyság
akkor a 600-asé se biztos hogy olyan szar volt
Ez még bőven jó!
Van oldalt egy TWI jelzés, abban a vonalban kell keresni. Ha lekopik 2mm-re a minta akkor már cserés lesz.
Ez szemre még jóval több.
hohóóó és ez még forgalmi szerint is fekete.
nehogy most meg bordóra akard festeni!

Megy kafául? Mit tapasztaltál? (azt már hallottam, hogy a Yoshimura lekerült róla )
Hát még én...
De már másodszorra voltam vele az okmányban, mert elsőre nagyon nem akarták a dolgot, kapásból elzavartak ... Úgyhogy csak Mozaik lett a vége, de legalább sikerült
namost az a kis jelző micsoda? mert így összességében azért csak nem olyan rusnya még (csaklementem a garázsba lefotózni)
halihóó!
váúú
megvagyoklepődve !
Hali
Holnap felrakom ami van 17-s gumi- a gumis havernál.
/A gumis 10-12000Ft- kér darabjáért.
Taps.
Egyébként nekem is kell gumit vennem a GTR-re de nekem nincs ekkora választék mivel igen F&sz méret van rajta. (150/80-16)

Feladat letudva

Egyrészt még az exupok is 170-essel jöttek ki gyárilag, másrészt mivel te sem vagy az a lapon fordulós rider így élvezhetőbb és könnyebb lesz vele kanyarodni.
Jövő héten megy.
Úgy néz ki hogy szimeringet sem kell benne cserélni.
Elmosom, az olajat kicserélem benne és kész is.
mi az ok?
Így van. És nem véletlenül.