Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg azért az sem baj ha ezt is elolvassa.
Találtam mlasnak egy kényelmes BMW-t Adriára jönni.
Őrültek az biztos de az eredetiséghez kell belőle valami, meg persze az alvázszám.
Pacitó--fegya
csizmavédő --gumi
Én meg kocsibavalót
Köszönöm a választ
Ja és csövi még Metabondot is szokott bele tenni.
Ez itt nálunk kb. olyan kérdés mintha azt kérdeznéd hogy nekünk milyen csajokra gerjedünk. (ahogy észrevettem itt az idősebbeken, a korral előrehaladva egyre kevésbé számít )
Én általában ezt vagy ezt ha hidegebb időben nem használod szoktam használni.
Voltak mások is (Castrol Actevo, Repsol, Igol) és most pl. a GTR-ben Motul van (amit a kereskedésben tettek bele de qrvadrága cucc, én magamtól nem vennék ilyet bele)
Hogy milyen különbséget vettem észre közöttük? Semmit, mindegyik jó volt.
És még valami: A MOL motorkerékpár olajai nagyon jó minőségűek bár elég drágák.
Van ami annyira szét van rohadva, hogy nem érdemes megcsinálni. Tehát az már nem felújítás, hanem újragyártás. Ez az a kategória. Végülis az néhány üveg jó belőle.
Azért mentek megmenteni mert ez még az első szériák körüli darab aminek még nem volt hátul ajtaja és két oldalajtós. (azaz ritka darab az 50-es évek elejéről)
A végén ha jól emlékszem azt írják hogy idén áprilisra szeretnének kész lenni vele. (az gondolom sejthető hogy itt az anyagi része csak sokadrendű szempont)
Az Old School (old szkúl) arra használatos amikor valami (csak) a "régi iskola" szerinti, azaz valami régi tervezésű/régen gyártott valami.
Lényegében hasonló a jelentése, de:
Az Old Cool-t (old kúl) pedig akkor mondják (nem túl régi szleng) amikor valami szintén régi/öreg(vagy annak látszó) cucc de nagyon "király" (azaz régi de állat jó cucc)
Filmekben hallom (olvasom) sokszor.
Vajon mire kellett nekik az a fémhulladék, hogy ennyit küzdöttek érte?
Sziasztok!

Melyik motor olajat javasoljátok? Ha van valamelyikről pozitív illetve negatív kritika akkor kérlek írják le. Meg, hogy 10W40 vagy inkább a 20W40 lenne a jobb az öregbe
Hát azt úgy, hogy a multiméterbe a 10A és a COM-ba dugod a két tapogató végét (a 10A a piros) majd a 10A állásra tekered a tekerőt.
Aztán lekötöd az akksiról a piros kábel(eke)t és hozzáfogod az egyik tapogatót a kábelsaruhoz, a másikat meg ráteszed az akksira ahol a saru volt.
Elvileg 0A kéne hogy mutasson a műszer ha semmilyen fogyasztó sincs bekapcsolva.
Ugyanígy mérhetsz áramot bárhol ahol SORBA! kötöd a műszert. (azaz mintha elvágnál egy vezetéket és a műszer két vezetékével kötnéd össze)
HA VÉGEZTÉL AZ ÁRAMMÉRÉSEKKEL AKKOR AZONNAL HÚZD KI A PIROS DUGÓT A 10A-ES LYUKBÓL ÉS DUGD VISSZA A MÁSIKBA, MERT HA LEGKÖZELEBB FESZÜLTSÉGET MÉRNÉL VALAHOL AKKOR SZIKRÁZÓAN SIKERES LESZEL!
Ja, és az önindítón ne akarj áramfelvételt mérni mert gyorsan el fogod engedni a két tapogatót és valószínűleg egy új műszerre is szükséged lesz.
Hali fiatalok.
Pacitó végigfurtam a csizmavédőt neked most végeztem

Mindjárt fotózom ,felrakom/// Fegya a gumikat is felrakom ///
A holnap nekem csak kb. 12/h ig jó
nemá ennyire nem lehetsz profi
Családom se olyan
bírjuk mi rendesen
Te gida csak aztán nehogy a Vukk is veled legyen az éjjel!
Ha rád csak épp kicsi nem lehet S es hanem nagyobb ,vagy mittudoménmáhogyisvanez küldj egy számot mélbe holnap ha kicsit józanabb leszek felhívlak
Szevasztok! na meg lett a gipszkartonozás is a kecónál egész jól mutat a mennyezet!

Skacok az új dob ilyen rugós rögzítésű lenne oda jó a hagyományos boltban kapható rugó is vagy az valami másabb?
Na estéket!
Mi lesz a holnappal?
Na várj összejöhet ez 165 cm és 60 gk vagyok karácsony előtt.Az M es szinte mindenből jó ,de néha volt már példa az S es cuccokra is
S-es méret.én 189 magas 72 kg vagyok nekem épphogy rövid!
Mármint méretbe nem kilóba