Nos az éjjel szénné kerestem mindent de a 4jhról nem sok minden van.
Annyi kiderült külföldi oldalakról hogy a 3he szelepei jók bele de az öntényben a szívó/kip. csatornák már nem azonosak. A vez. tengelyek fokolása sem teljesen azonos de a fő különbség a blokk felfogatás, ami miatt nem tudod felrakni. A hengerfejtömítés szintén más.
A tánderketé viszont kattra jó rá.
Na ilyen az én szerencsém is. Elküldtem a felcsiszolt (előtte szép fényes) kipufogó palástot fehérvárra eloxáltatni.Kész is lett ma megnéztem hát azt hittem hanyat baszom magam.A szép fényes eloxálás helyett lett egy matt ezüst szín.mint ha lefestettem volna ezüstel. Ja és így jobban meglátszanak a még bent maradt hibák is.Valamint nem tudom mitől de ilyen kis apró felületi lyukak is lettek rajta.Szerintem ebből az lesz hogy csináltatok egy új palástot savállóból vagy nem tudom de a fa..om teli van már! Miért nem jön össze semmi?
Aha illetve
Így csak Opel dízellel jártam, ott szíj szakadt, de ki vannak könnyítve a himbák, azok törnek...
De te ezt megoldod gyorsan!
Te, kínai quad nem kő? ha érdekel valamennyire, elküldöm az adatait - a motoromért ajánlották, de ehhez nem értek...
Hát őszintén a motort tavaly októberben eladtam, ismerősnek. Most én szervízelem. Húzta neki, 3.-ba mintha lekapcsolták volna a gyujtást. Ennyi volt a tünet. Láncon semmi se látszódik, mondjuk nincs meg a hiányzó szem.....
A harmadik képen, az alsó sor szelepek 1-2, 5-6 részénél hézag van, és azoknak tökéletesen kellene zárnia. Az első kép ugyanez csak fejjel lefele. A 2. képen a túlélő dugók vannak :), a 4. adja magát.
Aktuális napi helyzetjelentés: Nézzük meg a csodálatos kompozíciót és a szívószelepeket. Plusz egy kipuf szelep szar. De ez azt jelenti hogy 11 jó Dugók túlélték, és felhívnám a figyelmet a szelepek és gyertyák őzbarna színére.
jelentem a kollégáimtól kapott szamóca borocskát az utolsó cseppig elfogyasztottam.
Most megyek és megpróbálom az indexet felszerelni, lakkozni mégegyréteget a trafón, meg felrakni hátsó emelőre és átfújkálni a láncot.
Az egyik gyújtás 4JH-82305-00 a másiké pedig 4TV-82305-00
A 4TV kéményén meg nincs exup szelep.
Egyébként a legtöbb cikkszámban ennyi az eltérés, meg esetleg az utolsó két számjegyben van ami maximum más gyártástechnológiát jelenthet de attól még a cucc ugyan az.
ez az yzf dolog tipikus "ráncfelvarrás" volt
adtak neki egy divatosabb külsőt, kapott egy néhány le-vel erősebb elektronikát, és ugyanazt a jól bevált újracsomagolt motort ismét felragasztották poszterként a kissrácok a falra.
Jaszi érdekében remélem ez így van.
én azt olvastam, hogy a blokk ugyanaz "többé kevésbé", csak a sallang más. gy. elektronika, meg ilyenek.
És szerintem az is csak azért más, mert a frissebb motorra kellett valami frissebb dolog (simán megy a másikkal is szerintem. logikátlan lenne, ha ugyanazt a vasdarabot más elektronika máshogy pitiszkálná)
"többé kevésbé" jelentése = senkise merte kijelenteni
Annyi kiderült külföldi oldalakról hogy a 3he szelepei jók bele de az öntényben a szívó/kip. csatornák már nem azonosak. A vez. tengelyek fokolása sem teljesen azonos de a fő különbség a blokk felfogatás, ami miatt nem tudod felrakni. A hengerfejtömítés szintén más.
A tánderketé viszont kattra jó rá.
Jaszikám
A meglévő 3db blokk 3JH -Sajnos ezek vannak csak
Így csak Opel dízellel jártam, ott szíj szakadt, de ki vannak könnyítve a himbák, azok törnek...
De te ezt megoldod gyorsan!
Te, kínai quad nem kő? ha érdekel valamennyire, elküldöm az adatait - a motoromért ajánlották, de ehhez nem értek...
Ui: Jaszi, príma ezres FZR olcsón?
Feribá 4jh-s hengerfej kompletten van?
Most megyek és megpróbálom az indexet felszerelni, lakkozni mégegyréteget a trafón, meg felrakni hátsó emelőre és átfújkálni a láncot.
A 4TV kéményén meg nincs exup szelep.
Egyébként a legtöbb cikkszámban ennyi az eltérés, meg esetleg az utolsó két számjegyben van ami maximum más gyártástechnológiát jelenthet de attól még a cucc ugyan az.
adtak neki egy divatosabb külsőt, kapott egy néhány le-vel erősebb elektronikát, és ugyanazt a jól bevált újracsomagolt motort ismét felragasztották poszterként a kissrácok a falra.
Jaszi érdekében remélem ez így van.
És szerintem az is csak azért más, mert a frissebb motorra kellett valami frissebb dolog (simán megy a másikkal is szerintem. logikátlan lenne, ha ugyanazt a vasdarabot más elektronika máshogy pitiszkálná)
"többé kevésbé" jelentése = senkise merte kijelenteni