sziasztok.egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Van egy Yamaha Fzr 500-os.1990-es kiadású a motor.Kétszer vettem már a motorba vadónatúj NGK gyertyákat.Olyant csinál a motor hogy az új gyertyákkal elsőnek pár napon keresztűl gyönyörűen indít,és utána a pár nap után elkezdi azt hogy eggyik hengerben nem ad elég szikrát,utána másikban,és végül nem is indul a motor.a gyertyákat kiégettem de utána néztem a szikrát és már félre adja ,ezt már két garnitura új gyertyával csinálta.Tudna-e valaki abban segíteni hogy mi lehet a hiba oka?
Péntek, pécsi túra: odafelé Mecseknádasdon (Grill büfé) asszonyi jelzésre szükségmegálló. Kijőve közli hogy most mondták bent hogy baleset van a kanyargós részen és már egy órája visszafordítanak mindenkit, menjünk más felé.
Oké, elő a legendás világjáró GPS-t és nézzünk valami kerülőutat: SEJTED HOGY BE SEM KAPCSOLT EZ A MOCSKOS G.CI!
Hiába tettem fel tölteni, arra sem reagált de azóta sem hajlandó bekapcsolni. (végeztünk egymással )
Próbálj denso gyertyát,az a gyári motyója.
Kertet raktuk rendbe. Lemosó permetezés is kész.
Oké, elő a legendás világjáró GPS-t és nézzünk valami kerülőutat: SEJTED HOGY BE SEM KAPCSOLT EZ A MOCSKOS G.CI!
Hiába tettem fel tölteni, arra sem reagált de azóta sem hajlandó bekapcsolni.