Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemigazán van egyben
Sziasztok! Van egy fzr-em egyben eladó ha érdekel valakit
400-as 89-es
http://aprod.hu/hirdetes/yamah...[id1]-20140327-[diplayLink]-604
6289@1-20140327112429
Megy a szülés 1 megvan már
Asszem a csapat hasznos tagja voltam a fullos is3-al most lett meg a big gun
Lesz háziáldás
Lassan ellés lesz, nagyon rugdosódnak már a kismacskák És mi vezetjük le a szülést
Gyári a kispolcji lámpa!
Ma sokat futottam,és elfáradtam nagyon.
Sajnos hirtelen nem tudom felidézni, hogy nekünk milyen szerelmeink voltak, de az biztos, hogy tele voltunk medzsókkal .Az igazi autó az a Porsche 911 Carrera turbo volt, az igazi motor meg a Kawasaki Ninja Egy kiskölyök ennyit tudott anno a szuper gépekről
Így voltam bármelyikükkel. (FZR/ZXR/CBR/ZZR/GSXR/STB)
Ha csak a hangjukat hallottam már rohantam, csak hogy egy pillanatra is láthassam őket menet közben.
Csövi gépe pl. azért tetszik annyira mert (ugyan csak 750-es ) annyira gyári állapotú, ahogy sanyáé is. (bár ott megtöri a képet a nemduplakerek lámpa )
Az a múltkor linkelt YZF750 is pont ezért fogott meg annyira. Ha lett volna itthon annyi pénz lehet bajban lettem volna.
Egy igazi motoros Ez a gép meg valósággal gyönyörű! Nekem is pont egy poszteren lett a szerelmem. Ezt még (ha tudom) el szeretném érni, aztán ettől feljebb úgysincs vérbeli speed.
Amikor ezeket látom ennyire szép állapotban akkor általában kissé párás lesz a tekintetem.
20-25 évvel ezelőtt ezeknek a képeivel tapétáztam ki a szobám, az utcán ha láttam vagy (te jó Isten!) megérinthettem Őket akkor aznap lebegtem egész nap és mennyire fááájt hogy nem lehet ilyenem! (a lelkem eladtam volna az ördögnek)
Ha megtehetném simán beállítanék egyet a nappaliba szobadísznek csak hogy mindennap megölelhessem
Egészen pontosan másfél van benne A cikk azt írja, teljesen gyári.
személyes átnézésnél meg lehet látni igaz e Mivel állitolag 0 km -es
ja látom pupu is észre vette
ezért oda adnám az ennyimet nem számít mennyit dolgoztam vele http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_eredeti_0-km_-7
693404
Előzmény.
Ja, Így már oké
Jah Német-vagy Japán területen még elhinném, de itthon ilyet nem hiszünk el
REGGELT!
szèp reggelt!