Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ez is igaz. De akkormi a baj? Túl nagy nyomással dolgozik a pumpa, vagy az úszószint magas(amire én is gondolok). Pedig a MANUAL szerint jártam el. Ti hogy értelmezitek az úszószint beállítást? Én azt vettem le, hogy az úszóházon lévő vonalkától 3,8-4,8 mm. Na most ettől jóval lejjebb van, a vonal fölött kb 1,5-2,5 mm
Kicserélted/jók ezek az O gyűrűk?
Gyulám azt max. egy féltéglával lehetne betömni akkora lyuk van rajta.
Pillanatszorító van otthon?
HÚ HÚ Ez marhajó gondolat volt! Na ez segített, KÖSZI
DÁCÍÍÍP
Akkor megnyugodtam mert olyannal még nem találkoztam hogy elszakadt volna a vezlánc normál körülmények között.
Akkor nem értem mi van. tömítéseket most oldottam meg, tűszelep új, de nem is ott van a baj, mert nem megy bele a benzin több. A legnagyobb bajom tényleg az, hogy amikor feltölti a tápszivattyú a karbit, olyankor spriccel mindenhonnan a benzin, és az indításnál ugye meg elúszik a gyertya.
Nem hidraulikus.
Ugyanolyan rugós megoldású mint a nagy többségé, viszont a tiédnél típushiba, mert a magát a feszítőt qrták el.
A feszítősín annyira lent nyomja a láncot (az fzr-nél hosszabb a feszítősín és a lánc közepét nyomja, valamint abban nem fogaslánc van hanem a hagyományos görgőslánc) hogy a feszítő rugója egyszerűen nem tud akkora nyomást kifejteni a láncra hogy feszesen tartsa ha már kicsit gyengült a rugó. (olvastam olyat hogy 8e mérföld után megesett az ami most neked is)
Szóval az fzr-ben még vót anyag.
Fékpucc spré csak az olajat viszi le, azt a rákövült xart nem. 2000es polirpapir, és kend meg féklével osszerakás előtt.
Ha feltöltés alatt a súbernál spriccel a benzin,akkor el va dugulva az úszóház kiszellőző furata.Ilyinkor nyomás alá kerül a benzin,és ott távozik ahol tud,legkönnyebben a főfúvókán keresztül a súbertűnél.
Itt vagyok,tegnap Siemka volt,de most ráérek!
srácok. csinálnám az első féket, raknám össze a motort. annyira dzsuvás a fékdugattyú, hogy alig mozog. hogy tudom megcsinálni?
ábrus csiszolást említett, de gondolom nem mindegy milyen durva szarral vakarom. + gondolom a féktisztítós spray is jót tesz majd neki.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy a generátor deknin ami van csavarhúzós csavar azzal lehet állítani valamit?Ezt azért kérdezem mert a többi csavar kint a szélén imbuszos,és az az egy ami beljebb van lapos csavarhúzós!
Kihagyhatatlan ajánlat volt. Az elkövetkező minimum 3 szezonra ezzel tervezek.
Hát rendszámosba Yamaha nincs itthon. Csak Suzuki, vagy Kawa
na Te is beződűté
És megvan az új szerelem is
Hát azt nem cseréltünk, még az előző gazdája csináltatta
Az nem volt neked cserélve
Nyittelős, csak szarul nyomták el.
Azon van patentszem?
Fizette... A vezlánc patentszem esett szét, nem elszakadt.
Gazda fizeti ?