Mondjuk ez is igaz. De akkormi a baj? Túl nagy nyomással dolgozik a pumpa, vagy az úszószint magas(amire én is gondolok). Pedig a MANUAL szerint jártam el. Ti hogy értelmezitek az úszószint beállítást? Én azt vettem le, hogy az úszóházon lévő vonalkától 3,8-4,8 mm. Na most ettől jóval lejjebb van, a vonal fölött kb 1,5-2,5 mm
Akkor nem értem mi van. tömítéseket most oldottam meg, tűszelep új, de nem is ott van a baj, mert nem megy bele a benzin több. A legnagyobb bajom tényleg az, hogy amikor feltölti a tápszivattyú a karbit, olyankor spriccel mindenhonnan a benzin, és az indításnál ugye meg elúszik a gyertya.
Nem hidraulikus.
Ugyanolyan rugós megoldású mint a nagy többségé, viszont a tiédnél típushiba, mert a magát a feszítőt qrták el.
A feszítősín annyira lent nyomja a láncot (az fzr-nél hosszabb a feszítősín és a lánc közepét nyomja, valamint abban nem fogaslánc van hanem a hagyományos görgőslánc) hogy a feszítő rugója egyszerűen nem tud akkora nyomást kifejteni a láncra hogy feszesen tartsa ha már kicsit gyengült a rugó. (olvastam olyat hogy 8e mérföld után megesett az ami most neked is)
Szóval az fzr-ben még vót anyag.
Ha feltöltés alatt a súbernál spriccel a benzin,akkor el va dugulva az úszóház kiszellőző furata.Ilyinkor nyomás alá kerül a benzin,és ott távozik ahol tud,legkönnyebben a főfúvókán keresztül a súbertűnél.
srácok. csinálnám az első féket, raknám össze a motort. annyira dzsuvás a fékdugattyú, hogy alig mozog. hogy tudom megcsinálni?
ábrus csiszolást említett, de gondolom nem mindegy milyen durva szarral vakarom. + gondolom a féktisztítós spray is jót tesz majd neki.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy a generátor deknin ami van csavarhúzós csavar azzal lehet állítani valamit?Ezt azért kérdezem mert a többi csavar kint a szélén imbuszos,és az az egy ami beljebb van lapos csavarhúzós!
Ugyanolyan rugós megoldású mint a nagy többségé, viszont a tiédnél típushiba, mert a magát a feszítőt qrták el.
A feszítősín annyira lent nyomja a láncot (az fzr-nél hosszabb a feszítősín és a lánc közepét nyomja, valamint abban nem fogaslánc van hanem a hagyományos görgőslánc) hogy a feszítő rugója egyszerűen nem tud akkora nyomást kifejteni a láncra hogy feszesen tartsa ha már kicsit gyengült a rugó. (olvastam olyat hogy 8e mérföld után megesett az ami most neked is)
Szóval az fzr-ben még vót anyag.
ábrus csiszolást említett, de gondolom nem mindegy milyen durva szarral vakarom. + gondolom a féktisztítós spray is jót tesz majd neki.
Azt szeretném megkérdezni,hogy a generátor deknin ami van csavarhúzós csavar azzal lehet állítani valamit?Ezt azért kérdezem mert a többi csavar kint a szélén imbuszos,és az az egy ami beljebb van lapos csavarhúzós!