Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez sajnos ilyen. (ha a cég tartály/teherkocsijaival történik valami ilyesmi akkor nekünk is mennünk kell, bár sose kerüljön rá sor)
Még szerencse hogy nyílt téren történt és nem nagyon volt senki a közelben.
Azt a degenerált barmot amelyik meg ott hagyta a az ezüst színű kocsiját a lángok mellett azt meg nemhogy a vezetéstől tiltanám el örökre, hanem az romot vele takaríttatnám el ha végeztek a tűzoltók.
Jaja, néztem. Akkor sokminden változni fog, ha végre rendben lesz a karbisor
Ez én voltam
Ez a karbi még az 500asé, annak meg most kuka mindegy mennyire van elmászva bármilye is
Csak gondoltam kipróbálnám azzal a karbival a 600ast hátha kiderülne hogy a 600as karbija szar vagy máshol kell a hibát keresni...
Ott már van. Tanulságos kicsit felfelé is görgetni.
Mér nincs ugrás a hsz-hez felirat az előbbinél?
ELŐZMÉNY
Azaz, nekem is beletekerte rendesen valami idióta. ASkko rcsere. Andi akkor elfogadom a felajánlást
Csak menne a motor
Keverékcsavar hegy. (meg még pár kép feljebb)
ELŐZMÉNY
Óhát, megenn könnyezek

Köszi
Nem kell aggódni, karbiszinkronnal het rajta segíteni. Meg az "csak" az alapjárati rendszeré, olyan 4000-ig él, asszem. Így viszont a szinkronod tuti el van mászva...meg az enyém is.
Majd rakok 1et a csomagodba
Pont emiatt nem is akartam nagyon csesztetni, úgyhogy lassan már kezdek lemondani arról a karbiról
Elég nagy. Kell bele helyette másik.
Tűmágnás vagy Nekem is kell találni hozzá sztem.
Jujj, azért vigyázz, mert a karbi anyaga sokkal puhább, mint a tű, ha kitágul a nyílás, teljesen más lesz ott az áramlás. Igaz, karbi szinkron közben utánna lehet állítani, de azért no Hát ki kéne jönnie valahogy.
Én nemtom, meg nekem mindegy, mivel van még pár tűm
Jól, mert már épp azon gondolkoztam, hogy honnan a tökömből szerezzek olyan csipeszt ami befér oda
Amúgy kinyomkodni már próbáltam, de semmi eredmény, meg se mozdul
Ja, és egy pár tűt beletörtem már
Ja és bajos is egyébként, ha ott van, mert olyankor ügye el van tömve az a járat, ahol amúg yaz alapjárati benzint kapná. Én inkább azon filózok, hogy a rendszernek szerves része-e az a kis tűnyi csúcs, vagy nem kell...
Nem is kell. Leveszed a karbit, és a szívócsatorna oldaláról kinyomod egy tűvel. Én is csak a hegyét használtam a csipesznek De jól adtam elő nem?
Mármint hogy nekem mm pontosan van beletörve, így sehogy nem tudom semmivel megfogni
Csak mert nekem is beletört és sehogy nem tudom kiszedni
Van egy olyan hobbim is, hogy órákat gyűjtök, bütykölök. Különösen a mechanikus szerkezeteket szeretem, élet van bennük . Csodás ahogy dolgozik a gépezet benne . Na kicsit elmentem A lényeg, hogy volt rá megfelelő csipesz.
És hogy szedted ki?