Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szivessebben motoroztam volna a szőlőmetszès helyett!
ja, hát a seftes dógok nekem is kp-ra mennek.
de sok dolog van amihez elengedhetetlen. Pl. az értékpapír számlám nélkül nehezen tudnék a tőzsdén üzletelni.
Nekem egy sincs. A Vicus a pénzügyminiszter. Nálunk csak neki van.
nekem egy sincs és amig lehet nem is lesz . Ott átlátható minden forgalmad baszod
Sztem nem kell. Tekerd ki amíg lehet,aztán majd úgy állítod be ahogy neked komfortos lesz. Én pl nem szeretem ha nagyon keményre van állítva.
nekem 3 bankszámlaszámom is van.
Rám inkább ne
Remélem az a lapuló autó az M3 bevezetőn kora reggel nem művészfotókat készített
Jó estét ! Na végre nem vagyok egyedül !
aha
igen, van olyan nekem is.
számoljam mennyit tekertem ki, vagy jó ha szemre vissza lesz állítva?
tökmindegy
az alsó kifliben most is rögzítve van, azaz stabil.
ugyanúgy neki kell feszülni ha itt lent van mint a képen, vagyha fenn.
Sőt, ha lentebb van, jobban rá lehet feküdni
mind1
majd valahogy megoldom.
Hali
Ugy szoktam,hogy a csőkulcsal+ egy csavarhuzóval ,amit közben nyomok az egyik kezemmel és a másikkal meg tekerem a telócsavart.
Az enyémen van egy rovátkolt menetes szár,amit ki kell tekerni,így lesz leglazábban.

Az a kilógó hosszú csavar a telócsavar tetején.
akkor vedd le a kormányt!
Számlaszám?
Nekem az nincs !
kp-re dolgozom
Vedd ugy ,hogy majd leüzleteljük valamivel
basszus a múltkor volt szerencsém közelről megnézni egy 12-est hát basszus az mekkora egy dög.Akkora tank van rajta mint az Fzr 2x. De nagyon szép!
Én nem készítettem gyufát és benzint,csak mondtam cifrákat a tervezőire. Menni fog az,csak nem egyszerű.
aha. tényleg a feszítés. Azt hogy is kell?
Nekem úgy sikerült,hogy kiszedett keréknél szépen visszatoltam a szárat a helyére és meghúztam hogy rögzítve legyen..Az előfeszítést kitekertem leglazábbra,majd nagy erővel lefelé nyomva sikerült belekapatnom a csavart.
nem lehet.
a kuplungnak a csöve és csatlakozó csavarja útban van.
nincs mit emelni.
ha emeled a szárat, kifelé jön a rugó
nálam is van egy pár db ha esetleg kell.
húzd túl a villát a felső hídon kb 2cm rel és húzd meg a csavart ne csússzon vissza. Utána ráfeszülsz és betekered, volt hogy 1ó át szenvedtem vele mire visszament már ki volt készítve a benzin meg a gyújtó
Stét..... hmmm a 12 csak 12. olyat motoroltam...... mindenem fáj....
Nincs valami emelőd,ha már nem lehet neked összenyomni.alulról a telószárat megnyomatni?hátha összemegy annyira