Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vótunk motoróni a tiszáhó nemrég gyüttünk meg
A srác megmaradt?
Nagy a csend erre felé!
hali fzr 400 exup és simához van eladó alkatrészem akinek kell valami írjon : atttala@gmail.com vagy hivj : 0630/812-53-37
hello mindenki!
Szép napot uraim. Mi a helyzet erre felé
Kösz, de ennyit nem szánok a kupakra. Viszont ajánlották a Bázis motort, jó hogy emlékeztetsz rá. Kösz!
A kommentekben sokan vitatták hogy gyorsan ment-e a srác vagy nem.
Az utolsó pillanat és egy angol (mérföldes) FJR műszerfal.
Nagyon szép motor ez a Venture. Tavaly még emberi áron hozzá lehetett jutni,volt több darab is 700 körüli áron.

Kéne.
Ha csak ráülni engednek akkor az is elég.
Ha esetleg valakinek kormánycsapágy méretekre lenne szüksége.
Megnéznéd nekem ezeket a méreteket? (meg saccra a tengely hosszát)
A GTR-re akarok csőkormányt tenni és épp lenne egy eladó komplett 2004-es Z750 villahíd.
Nem akarom az egészet kicserélni mert a csapágyméretek sajnos nem stimmelnek de a felső híd szemre megegyezik és annak is 41-es szárai vannak.
Mondjuk az itthoni piaci árát.
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/2014/09/05/igy_olsz_meg_egy_motoros
t/
Tisza-tó és környéke vagy Eger szépasszony völgy
Megyünk ismét meghódítjuk kelet Magyarországot arra nem esik.
Szakad az eső.
Á, hagyom a fenébe az egészet, nem kaptam jó kolbászt

Szóval komolyan: 3-kor lesz tűzgyújtás, ez vacsi buli, éjfélig tart majd kb. Most épp esik, remélem, nem bax ki velünk az idő
Most indulok, mert bogrács állványt kell szereznem, mert az enyém alacsony a nagy bogácshoz
De a 2l pálinka már megvan
Nem főzöd azt a lecsót?
Az a fordulékonyság nagyon komoly
Szép, mint gép (bár nekem ez a springer villa sose jött be) a nyitott primer hajtás is teccik, de mint motor, teljesen használhatatlan
Azért az a hortyogó hang nangyon király! Nem hasonlítható egyetlen jappán motorhoz sem. Viszont az első villa es a kormánynyak elég komoly terhelésnek lehet kitéve...
Na de pont tanga papucsban?