És úgy eszik ennyit hogy fúrva nem volt se gyűrűzve se szelepszár csere. Én erősen vegyesen használom 1-2-3 had menjen, mások meg 6. 2000-2500 50-70km/h között nyugisan. Generátor lánc itt is csörgött de csak addig míg fel nem kapcsoltam a lámpát Aztán váltócserénél kapott 1 frissebbet.
Ne is mond. A masodik bukogombat tori el es nem mert eldolt, hanem mert a tarto elreped. Szar anyagbol gyartjak, ontveny alu. Az a lenyege ennek hogy nem kell furni az idomot mert van egy tarto a gombanak ami a vazbol kinyulik es az idom nyilasan jon ki. A tulaj irto merges persze nem rank. Amikor pedig letorik akkor jol osszekaristolja az idomot.
Ez komoly dolog! Az enyém 1000km/4dl Motul 5100 15w50!
Mondjuk ez akkor, amikor 260-al szaladgálok a 4-esen stabilan
Tatás használat mellett, olyan 2dl/1000km.
Ám bassza a csőröm, hogy csak 5 sebesség... igazán nem kellett volna a csíkszeműeknek "egyedit" alkotni.. 5seb. 5szelep 5dl olaj(lassan).. Szivesen elcseréném már egy vtr f-re Vagy egy Ducati st4-re .. ám az is csak addig tetszik, amég meg nem hallom a buzi szárazkuplungot.. valahogy sohasem szoknám meg,mint az Ace-ben a generátorláncot
Multkor volt itt egy talan mustang meg nem mondom de valami 700 loerorol beszelt a faszi. Az is csikorgott amig el nem tunt. Egy egy gazfroccs 1-1 liter benzin.
Most fordult meg egy kék (talán) Mustang a műhely előtt és felvett valakit.
A kereszteződésben kanyarodáskor nyomott egy padlót és keresztbe tette a hátulját majd nagyon gyorsan eltűnt balra.
Cserébe itt egy egyszerű gyakorlat a mai edzésedhez:
http://youtu.be/KTzLV-HAeS4
Itt mindjárt esik az esö.
Mondjuk ez akkor, amikor 260-al szaladgálok a 4-esen stabilan
Tatás használat mellett, olyan 2dl/1000km.
Ám bassza a csőröm, hogy csak 5 sebesség... igazán nem kellett volna a csíkszeműeknek "egyedit" alkotni.. 5seb. 5szelep 5dl olaj(lassan).. Szivesen elcseréném már egy vtr f-re Vagy egy Ducati st4-re .. ám az is csak addig tetszik, amég meg nem hallom a buzi szárazkuplungot.. valahogy sohasem szoknám meg,mint az Ace-ben a generátorláncot
A válasz ráér mert itt már este van és én is elvonulok filmet nézni.
További jó munkát.
Volt ott egy kérdés a Harleyval kapcsolatban.
A kereszteződésben kanyarodáskor nyomott egy padlót és keresztbe tette a hátulját majd nagyon gyorsan eltűnt balra.