Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt van néhány kép róla.
Sziasztok.
Lebontottam a spoilereket és mit találok:a viztartályon nincs kupak,a tartálybol felül kijön egy csö ami lemegy a motor alá mert tulfolyo ami amugy is le van törve.Hát hogy van itt zárt rendszer?
Nekem 5500 ír meg 3900-t. Tegnap akartam elmenni arra csak elhúzódott a napom meg szöggel a gumiban nem nagyon akartam járkálni. Most meg már szar időt mondanak a hétre.
Menek vissza dolgozni. Esik az eső.
Apukámnak volt ilyen kályhája régen.
4000öccáz, ebédidőben meg 3ésfél. Persze nem ócó, de finom
ehetünk ebédet is vmelyik nap..

de van itt szelet pizza 200/db, úgyhogy ha bejössz, tudunk enni
Trófeába? Nekem nem nagyon éri meg mert nem tudok sokat enni. 5500 Ft-ból jól tudok lakni akár több napon keresztül.
Ez elég régi konstrukció, ebbe kizárólag ásványi alapú olajat tölts! A szintetikus gyorsan elfogy!

Csövi, bejössz este grillvacsorára? Amit dumáltunk, hogy befizecc, aztán eszed, amíg bírod
Vettem egy ilyen olajzót. Talán valami orosz jármű tartozéka lehet...
Műszaki következő év nyaráig van még rajta.
Lehet eladóvá válik 85-ös évjáratú FZ 750-esem. Szeretem nagyon, de nekem sajnos elég kényelmetlen hosszabb távon, így valószìnűleg TDM-re fogok váltani. Lenne esetleg valaki, akit érdekelne? Januárban vettem, azóta közel 13 ezer km-t tettem bele, sehol nem hagyott ott, különösebb gondja nem volt. Nemrég kapott új láncszettet, ebben még nincs 2000 km sem. Új első fékbetétek, pár hónapos hátsó, új fék és kuplungkar, viszonylag jó állapotú gumik. (Kb 3mm). Esztétikai hibák vannak, ugyanis sajnos dőlt már el a motor, kitámasztva. Apróbb horzsolásokról van szó csak, ami talán még bele is férhet egy majd 30 éves motortól. Nem volt jó a sztender, de ez is orvosolva lett, most már nagyon stabilan áll, biztosan nem fog eldőlni.
Köszi az info-t.Ma megnézem csak le kell bontani a boritásokat.
Morning
Nekem is szar volt a kupak és kicseréltem azóta annyira nem forralja.suzuki swift 0,9-1 bar-os kupakra cseréltem. Kering mert a pumpa forgatja a vizet, de ezt Ábrus tudja jól elmagyarázni miért nem jó ha kinyílik egy zárt rendszer.
jó reggelt!
Jó reggelt.
Megnézem.Ha nem zár rendesen akkor nem kering a viz?
Egyszerűbb volt mint elmagyarázni.
Valaki pénteken a várba borfesztiválra?
Ez tök jó! Ezt kerestem a leírást, hogy hogy is működik...
Eddig is működött.
Az első körben a hűtősapira gyanakodnék. (nem zár rendesen)
Az elég nagy baj.
Az enyém pár éve augusztusban Bpesten a Hungária körúton araszolva a dögmelegben tűző napon egy oltári büdös kukásautó társaságában sem ment fel a mutató 3/4 fölé ha ment a ventilátor.
Sanyáé álló helyzetben max. félig megy fel és akkor bekapcsol a venti és nem megy feljebb.