Szoktam én is dolgozni napközben. Péntek délben a VII kerben leszek de az ellenkező irányba megyek tovább. Viszek kolbászt ha eljössz érte holnap megnézem van é. Épp most ettem vacsorára szalonnát zöldborsó főzelékre vágtam két csíkot be irdaltam megpirítottam iszonyat finom volt.
Már hogyne kapnék, nem is keveset! Tudod te, milyen árakon dolgozik pöstön a szakipar? Így azt nem kell kifizetni
Lassan végére jár a munka akkor kezdem az őszi szünetet (az aug úgyis végig szünet volt)
Rotte'm'biller VII ker. Az még matematikailag sincs a XI mellett. De postán fel tudom adni ajánlott levélben elsőbbségivel.
Egyébként hentes csinálja a finom kolbit, hamar elfogy szerintem már nincs neki ez nem tucat áru hogy mindig van.
Csövi! Nem jársz véletlen a XI kerben? Hozhatnál nekem 2 szál olyan kolbászt, amit horvátba hoztál, kéne 7végére, mert lecsófőző versenyre neveztünk
El is mehetnék érte, de karcsú az időm, te meg úgyis jössz be a Rottembilleredbe ügyintézni
Ok megpróbálok először állítani. Csak valaki mondta, hogy 20-25ekm bírnak a láncok.
Úgy is esedékes most egy nagy szerviz: olaj, szűrő, hűtőfolyadék, fékfolyadék csere... lehet légszűrő is kéne jut eszembe meg is nézem mikor volt cserélve.
Egész jó, hasonlít a gyárira. Nem véletlenül találták úgy ki. Persze nem túl esztétikus.
Ma mentem egy jót Pesten-Budán. Volt néhány agybeteg autós. De megúsztam.
A láncomba már belement 20ekm. Úgy érzem, hogy rázza egy kicsit a gépet 80-100 körül. Szerintetek cserés vagy laza és rá kell állítani?
Nem Én túrásítok Jön az esős idő és úgy felveri a vizet hátra hogy a hátam tiszta genya lesz. Így hasznos lesz talán de undorító 1 sportmotor megalázása a hosszú sárvédő
és hozz kolbászt
meg legalább megnézed a kecót, ha érdekel, mit csináltam.
Lassan végére jár a munka
Holnap leforditom.
Egyébként hentes csinálja a finom kolbit, hamar elfogy szerintem már nincs neki ez nem tucat áru hogy mindig van.
nem kapol érte fizetést.
még mindig a gyerek pecóját csinálod?
El is mehetnék érte, de karcsú az időm, te meg úgyis jössz be a Rottembilleredbe ügyintézni
Úgy is esedékes most egy nagy szerviz: olaj, szűrő, hűtőfolyadék, fékfolyadék csere... lehet légszűrő is kéne jut eszembe meg is nézem mikor volt cserélve.
Ma mentem egy jót Pesten-Budán. Volt néhány agybeteg autós. De megúsztam.
A láncomba már belement 20ekm. Úgy érzem, hogy rázza egy kicsit a gépet 80-100 körül. Szerintetek cserés vagy laza és rá kell állítani?
Nemkő Padfone2 ócsón?