Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki pénteken Scooter koncert?
Szevasztok
Hát az igaz. Mondjuk inkább, pajkosan hunyorog
Viszont a xenyonnal jól világít.

Ui: ha a Sanyáén a porlasztó-légszűrő közt szívott, az mé fals? az mé okozna egyenetlen járást? beszív szűretlent is, és annyi, nem?
Fals akkor lenne, ha a porl-henger közti csatlakozónál színna...
Ja, és az első fék állat jó!
De bandzsa szerencsétlen.
Megjavítottam a légszűrőházat és beállítottam, most már szépen jár. (fals levegőt szívott mind a négy csonknál ahol a házba csatlakoznak)
Aztán csak ide a halastó mellé ugrottam ki vele sportcipőben meg rövidgatyában és mivel nem voltam az alkalomhoz öltözve így csak egy rövid szakaszon engedtem el 240-ig.
Sanyám neked lehet hogy ez svájci, lehet hogy 90 Le-s a forgalmid de ez a valóságban teljesen nyitott lelketlen gyilkos (azaz 136 Le-s) és megy mint a barom.
Emlékszem hogy említetted, hogy egyszer állat módon előzés közben 150-ig hajszoltad.
Most megnéztem és az ötödikben 5800-nál van. (a jármű még alszik olyankor )
Szóval a 260 gond nélkül menne neki. (persze ez a kijelentés még ellenőrzést von maga után )
Szerencsére még 1iket sem
Az autót meghúztam már 2x, a sarkát, mind mélygarázsban
kicsiben úgy nézett ki, mintha megtörded volna
Akkor itt egy kerti élőkép
Így legalább nem égeti meg a kezed.
Aha. Bedugom hátul, pumpálok rajta kettőt, és kiugranak két oldalra. Utána már csak össze kell szedni
Köszi szépen!
Akkor csak kell esztergáltatnom egy perselyt a furatba és jó is lesz.
Holnap felhívom a csávót. (béna volt hogy megmérje, ezért kértelek téged)
Ááá szóval bicikli pumpával köll kiszedni a gyertyát a Béjemvéből.
Az enyim nem szok kormos lenni.
Nem is megy annyit.
első képen Ábus igazi keletnémet turista
jó ez a BMW
Stimmel, kivétel a furatátmérő. külső az 30 mm belül 27mm
Nézd csak,neki is két szikraközös gyertyája van.A gyertya üzem közben tűzben fürdik,nem tud rárakódni a korom,de a jóval hidegebb kipufogóban igen.
Egyébként lehet, hogy szélesebb voltam a táskákkal, mint te a dobozokkal hazafelé meg a pályán a kocsisorok között aggódtam, hogy vajon te elférsz-e mögöttem a résben?

Viszont volt +100kg-od (70kg Kawa, 30kg Józsi )
Ilyen meg a gyertyaképem... de akkó mért kormos a kipufogóm?