Hát az igaz. Mondjuk inkább, pajkosan hunyorog
Viszont a xenyonnal jól világít.
Ui: ha a Sanyáén a porlasztó-légszűrő közt szívott, az mé fals? az mé okozna egyenetlen járást? beszív szűretlent is, és annyi, nem?
Fals akkor lenne, ha a porl-henger közti csatlakozónál színna...
Megjavítottam a légszűrőházat és beállítottam, most már szépen jár. (fals levegőt szívott mind a négy csonknál ahol a házba csatlakoznak)
Aztán csak ide a halastó mellé ugrottam ki vele sportcipőben meg rövidgatyában és mivel nem voltam az alkalomhoz öltözve így csak egy rövid szakaszon engedtem el 240-ig.
Sanyám neked lehet hogy ez svájci, lehet hogy 90 Le-s a forgalmid de ez a valóságban teljesen nyitott lelketlen gyilkos (azaz 136 Le-s) és megy mint a barom.
Emlékszem hogy említetted, hogy egyszer állat módon előzés közben 150-ig hajszoltad.
Most megnéztem és az ötödikben 5800-nál van. (a jármű még alszik olyankor )
Szóval a 260 gond nélkül menne neki. (persze ez a kijelentés még ellenőrzést von maga után )
Köszi szépen!
Akkor csak kell esztergáltatnom egy perselyt a furatba és jó is lesz.
Holnap felhívom a csávót. (béna volt hogy megmérje, ezért kértelek téged)
Egyébként lehet, hogy szélesebb voltam a táskákkal, mint te a dobozokkal hazafelé meg a pályán a kocsisorok között aggódtam, hogy vajon te elférsz-e mögöttem a résben?
Viszont a xenyonnal jól világít.
Ui: ha a Sanyáén a porlasztó-légszűrő közt szívott, az mé fals? az mé okozna egyenetlen járást? beszív szűretlent is, és annyi, nem?
Fals akkor lenne, ha a porl-henger közti csatlakozónál színna...
Aztán csak ide a halastó mellé ugrottam ki vele sportcipőben meg rövidgatyában és mivel nem voltam az alkalomhoz öltözve így csak egy rövid szakaszon engedtem el 240-ig.
Sanyám neked lehet hogy ez svájci, lehet hogy 90 Le-s a forgalmid de ez a valóságban teljesen nyitott lelketlen gyilkos (azaz 136 Le-s) és megy mint a barom.
Emlékszem hogy említetted, hogy egyszer állat módon előzés közben 150-ig hajszoltad.
Most megnéztem és az ötödikben 5800-nál van.
Szóval a 260 gond nélkül menne neki. (persze ez a kijelentés még ellenőrzést von maga után
Az autót meghúztam már 2x, a sarkát, mind mélygarázsban
Akkor csak kell esztergáltatnom egy perselyt a furatba és jó is lesz.
Holnap felhívom a csávót. (béna volt hogy megmérje, ezért kértelek téged)
Viszont volt +100kg-od